Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 optymistycznie nastawiona

Podoba mi sie zycie doroslej osoby

Polecane posty

tzn mniej ograniczen,o wiele mniej :D i nie chodzi o kupowania% czy fajek :) Mam swiezo skonczone 18 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stary zbok
o kurcz臋 mama pozwala ci samemu wsi膮艣膰 do autobusu co :D

Udost臋pnij ten post

hahaha :D:D kreci mnie fakt ze ludzie mnie juz traktuja lepiej a nie jak szczeniaka gdy widza dow贸d itp .. ze moge sama mieszkac :) ogolnie inne zycie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poihugyt
spodoba ci si臋 jak bedziesz zapierdala膰 dzie艅 w dzie艅 do pracy,gotowac co dzien obiad i sprz膮ta膰 domowy syf. o tak! witaj wolno艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba 偶ycie pe艂noletniej
a nie doros艂ej

Udost臋pnij ten post

e tam, az tak w przyszlosc nie wybiegam :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poihugyt
18 lat to nie = 偶ycie doros艂ej osoby :/ osoba doros艂a sama na siebie pracuje, jest niezalezna i bierze odpowiedzialnosc za swoje zycie i wybory, a ty pewnie dalej na garnuszku u mamuni, wielka samodzielna i dorosla :/

Udost臋pnij ten post

no dobrze,moze byc:) bo faktycznie doros艂a jeszcze nie jestem:P

Udost臋pnij ten post

no jeszcze u rodzic贸w, bo nawet szko艂y nie skonczy艂am jeszcze, dlatego ciesze sie tym co mam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to si臋 naciesz, tym
co masz, bo potem juz nie jest tak kolorowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Turbodymo MAN
oj dziecko dziecko. Gdy mia艂em 18 lat, 19 , 20 i 21... Wtedy czu艂em si臋 tak beztrosko ... A gdy stukn臋艂o 22 zderzy艂em si臋 z prawdziwym 偶yciem

Udost臋pnij ten post

czemu akurat 22? musiales isc do roboty? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panprzemas
juz wole zarabiac na siebie niz np pisac wypracowania z polskiego. jakby mi ktos teraz kazal sie uczyc interpretacji lektur to juz bym wolal wziac charytatywny dyzur nocny w zamian;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misiaczkamaniaczka
mam 21 lat pracuje od 18 roku zycia...uwierz mi nie masz sie z czego cieszyc...wiele bym dala zeby wrocic do tej glupiej szkoly i zeby moim jedynym zmartwieniem bylo czy sie nauczyc czy napisac sciage i w co sie ubrac zeby spodobac sie koledze i zeby kolezanka zazdroscila...teraz studiuje zaocznie, utrzymuje sie sama i mam dwie prace...w pracy jestem od 7 do 21, pozniej ide spac a weekendy szkola...to jest wlasnie dorosle zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to standard
potwierdzam nie ma dorslego zycia bez 2 etatow + szkoly. A teraz proponuje licytujmy sie kto ma gorzej. Zaczne ja i przebije to rozdwojonymi koncowkami moich wlosow. Odliczajac kilka osob ktore prace zaczely w wieku 18 lat bo w domu nie bylo warunkow. Chcialbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic wszystkie dzieci z dziecmi aka moje slit 16 urodzinn, narkomanow, alkopijakow i tych ktorym pod gorke bylo do szkoly ;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NNLKNKNKNKN
przykre to co mowisz bo ja wlasnie dlatego mam dwa etaty, bo pochodze z rodziny w ktorej na rodzicow nie moglam liczyc poniewaz sa alkoholikami, pewnie ze dorosle zycie mozna miec w wieku 9 lat jak jest ciezko w domu, ja napisalam zeby kolezanka wiedziala ze nie ma sie do czego spieszyc bo to ze sie ma 18 lat to naprawde nic fajnego...to wielkie kroki do doroslego zycia

Udost臋pnij ten post