Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.smile

mam 15 lat boje sie pierwszego razu.

Polecane posty

Gość p.smile

mam 15 lat i mam chlopaka ktory ma 21 lat. jestem z nim juz od 2 miesięcy. bardzo mi na nim zalezy lecz on ciągle mnie namawia do seksu. Bardzo chciałabym z nim to zrobic lecz jestem jeszcze dziewica i strasznie sie boje tego pierwszego razu . problem jest w tym ze ja mu kiedys powiedzialam ze juz mam ten pierwszy stosunek za sobą . a jest zupełnie inaczej .Ciagle mnie namawia zebym z nim to zrobiła . nie wiem co robic . pomocy.

Gość w szoku jeste
już od 2 miesięcy? fju fju kiedy ślub?

Gość startatata Janie w banie
pfff

Gość też tak uwazamy
homo, pede i wszystko na nie

Gość p.smile
prosze o powazne odpowiedzi . bo naprawde oczekuje jakiejs rozsadnej rady . naprawde nie wiem co zrobic . czy powiedziec mu prawde ze nie jestem dziewicą i powiedziec ze sie obawiam tego pierwszego razu .

Gość Pomarańczowy wiadomo kto
Grotę Nestle przed wysmaruj towotem ku lepszemu poślizgu :classic_cool:

Gość malami8801
jesli sie boisz to znaczy ze nie jestes jeszcze gotowa. ja mialam 16 lat i nie bylam gotowa bo tez sie balam i nie chcialam ale bylam zakochana i chlopak namawial i wcale nie wspominalm mojego pierwszego razu dobrze. I prawdziwy sex zaznalam dopiero po 2 latach juz z innym chlopakiem. a jak on ciagle gada o sexie, namawia cie i nie potrafi zrozumiec Ciebie to znaczy ze burak z niego - i zalezy mu tylko na tym. nie mysl ze jesli mu sie oddasz to straci glowe dla Ciebie i bedziesz kseizniczka dla niego. jesli mu znalezy na tobie a nie na twojej cipce to bedzie czekal i tyle.

Gość chętnie pomogę
odpowiem na wszystkie Twoje pytania GG:45064174

Dziecko co to za facet co namawia do seksu 15latę?? Olej go nie jest ciebie wart. To nie jest twój czas by uprawiać sex!!