Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pika cos tam

O JAKIEJ PORZE DNIA BIERZECIE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE?

Polecane posty

Gość pika cos tam

Dostalam atawie na wyregulowanie cyklu, czytaalam w necie, ze dziewczyny maja po nich efekty uboczne czasami bardzo dotkilwe :( i pomyslalam sobie , ze bede je lykac przed spaniem np o 22 wtedy nie odczuje tak efektow uboznych.

Gość pika cos tam
podnosze, piszcie dziewczyny bo jestem ciekawa

Gość względnie bezwzględna
O 20 cilest. Nie odczuwam ŻADNYCH SKUTKÓW UBOCZNYCH.

Przecież skutki uboczne mogą wystąpić bez względu na to o której godzinie będziesz je brała ;) A po drugie po co sie od razu nakręcasz? Że komuś było źle nie znaczy że tak samo będzie z Tobą. A co do pytania ja biorę o 20.

Gość oj tammmm
ja biore o 17.

Gość olk
Ja biore o 8 rano wowczas jestem w pracy lub w domu i slysze dzwonek przypominajacy ,od razu po ciazy bralam o 18 i to byl blad bo o tej godzinie wracalam z roboty albo bylismy na spacerze a ja musialam leciec do domu bo zapomialam tabl ze soba ,

Gość Alealealeale
Raz dziennie. Co za kretynskie pytanie.

Gość zejdi
ja biore o 21...mam nastawiony alarm w komórce zeby pamietac

Gość JAJAJAKL963
Ja biore o 19ej, lekarz mi powiedzial ze tabletki na noc lepiej sie przyswajaja i przesypia sie skutki uboczne... Mam ostatnio inny problem. Mianowicie: nie bralam ostatnio tabsow przez 2mce, bylam za granica. Tam dostalam okres, gdy wrocilam to poszlam do lekarza i zapisal mi tabletki, wzielam pierwsza w 9 dc. Bralam o stalej porze. W 12stym dniu przyjmowania tabletek mialam stosunek z mezem. Czy jestem zabezpieczona?? Prosze o odpowiedz zyczliwe kobietki :D

Gość ja biorę....
Ja biorę o 18.00 kiedyś yasminelle,teraz daylette. Przy obu zero skutków ubocznych. To zależy od organizmu komu jak one podejdą. Zawsze w złych skutkach ubocznych idzie się do lekarza żeby zmienił na inne.

ja zawsze na noc bralam, tak ok 20-22. JAJAJAKL963 - nie nie jestes. jesli wezniesz 1 tabletke w innym niz 1 dc to: 2-7 dc - zabezpieczasz sie dodatkowo 7 dni - po 7 dc - zabezpieczasz sie dodatkowo caly cykl.

Gość makatka03
JAJAJAKL963 - potwierdzam to, co napisała mała_agatka tabletki brałam zawsze 8:30 rano