Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23333333333333

olalam go . dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość Ania23333333333333

Spotykałam sie z facetem 4 miesiące. niestety on mnie olewał co chwile. Co prawda pisał pierwszy do mnie przeważnie ,ale np on pisał , pytal sie co tam slychać ,a potem ja mu odpisałam spytałam sie go o cos i odpisywał na nastepny dzien dopiero . To sie nie zdarzyło raz ,ani dwa wiec w koncu miałam tego dosc... jestem w nim zakochana dalej i ciezko mi ,ale... Postanowilam go olać i mu nie odpisałam najpierw na jednego smsa, potem on napisał drugiego na ktorego odpisałam zdawkowo. dzisiaj napisal długiego smsa do mnie , że ma nadzieje ,ze sie wreszcie spotkamy i żaluje ,ze nie miał czasu i takie bla bla bla. Tez mu nie odpisałam :( może powiecie ze to dziecinne ,ale chyba lepiej olać niż zostać olanym? a czuje ,ze w koncu on by sie przestał odzywać zupełnie...

Gość e.s.p.
Dziecinne to jest całe to pytanie :D Twoja sprawa, co robisz i jak robisz.

Gość Ania23333333333333
a i spotykamy sie rzadko dosc przez odległość która nas dzieli ( kilkaset km) wiec głownie mamy kontakt smsowy... Jestem w nim zakochana ,ale mam dosc jego ciaglego olewania mnie. I jeszcze wiem ,ze on moze odpisać bo np wstawia cos na facebooka kiedy nie odpisuje caly dzien

Gość e.s.p.
Takie związki przez pół polski to można.... sobie wsadzić :D Jesteś tylko zapchajdziurą :D

Gość Ania23333333333333
e.s.p. - Może i dziecinne pytanie ,ale... Mam troche metlik w glowie bo sie zakochałam ,a on mnie tak traktuje jak traktuje. Wiem ,że dla mojego dobra bedzie lepiej jak urwe ta znajomosc

Gość Ania23333333333333
I lepiej sie bede czuć jak chyba ja zakoncze ta znajomość... ale jakoś mi ciezko strasznie , to wymaga strasznie silnej woli ode mnie żeby mu nie odpisać :(

Gość e.s.p.
Tego kwiatu to pół światu...

Gość ktogktgk
a ile on ma lat?

Gość fdgfh
Kretyńskie jest takie nieodpisywanie. Chcesz go rzucić to mu o tym powiedz, prosto z mostu a nie baw się w takie gierki jak obrażona pięciolatka.

Trudno mi cokolwiek powiedzieć. Gdyż nie wiadomo czemu tak mało odpisuje??!! Może nie ma czasu ale patrząc z drugiej strony to powinien ci napisać lub zadzwonić że jest zajęty. Najlepiej szczerze z nim porozmawiaj ale tak na żywo i powiedz mu co i i jak.

Gość Ania23333333333333
mogł odpisać bo np wstawiał cos na fecebooka tego dnia co sie nie odzywał... nie moge z nim pogadać w 4 oczy bo dzieli nas 400 km

Gość Ania23333333333333
up

Gość Ania23333333333333
up

Gość gdahgda
wg mnie macie po 15 lat... po co Ci zwiazek na taka odleglosc na LITOSC BOSKA?!

Gość annwintour
dobrze zrobiłaś, zbieram w sobie siły,by postąpić tak samo...podobna sytuacja. Spotykam się z facetem 4 mies, randki, seks, restauracje, rozmowy,no generalnie bajka. Ale ma mnostwo "kolezanek" i wciaz udziela sie na badoo. Wiem,ze bede plakac,wiem,ze on nie bedzie mial skrupulow ani wyrzutow sumienia, dlaczego to takie trudne:(?

Gość Ania23333333333333
gdahgda- no właśnie nie wiem po co ... chyba dlatego ,ze sie zakochałam . Ale on widocznie nie skoro tak chamsko postepuje i mnie olewa ciagle.. A potem czekam na smsa od niego np cała niedziele bo np napisałam do niego w sobote z jakimś pytaniem w stylu ,, a Tobie jak mija dzien?" ,a on odpisuje w poniedziałek ,a w niedziele wstawia jakieś wpisy na facebooku więc widać ma czas też mi odpisać tylko ma to w dupie Może samo olanie go przez milczenie jest troche dziecinne ,ale stwierdzilam ,ze nalezy mu sie to po tym jak on mnie traktował