Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syntetyczny

Mam takie wrażenie, że tkwię wsród nieodpowiednich ludz

Polecane posty

Gość Syntetyczny

I bynajmniej nie polega to tylko na tym, że nie mam teraz kobiety. Od zawszę mam takie wrażenie, że powinienem gruntownie zmienić srodowisko i ludzi którzy mnie otaczają. Może nawet wyjechać z feralnej LDZ. Macie też czasem takie wrażenie?

Gość serce_nie_sługa
Mnie się wydaje, że jestem z innej epoki i coraz częściej uciekam od ludzi, bo przestaje ich rozumieć...

Gość KONTRABANDA
a konkretniej ?

Gość Syntetyczny
Coś w tym jest. Takie same aspirację, zero polotu plus ciągłe uzurpowanie sobie prawa do "radzenia innym". Ehhh to tylko budowanie barier. Chciałbym aby więcej rzeczy było prostych. Prostę jest piękne. A niektórzy tak lubią sobie i innym komplikować życie.

Gość Syntetyczny
A. Nieodpowiada mi powrzechne dążenie tylko do gromadzenia dóbr materialny z pominięciem kultury a szczególnie muzyki. B. Wkurwia mnie słaby gust moich rówieśników. Ich wieczny komformizm, gówniany i ludyczny hedonizm (spoko też lubię się pobawić). C. Zero pasji a jak już to oklepane. Spoko ich życie i ich sprawa ale niech przynajmniej mają trochę szacunku do odmieności. A jeśli chodzi o moją osobę to jestem z tzw. rozbitej rodziny. Zawsze jednak aspirowałem wyżej i przez to jestem teraz w próźni. Mam dosłownie kilka zaufanych osób. Brak odpowiedniej partnerki plus czuję się często wyobcowany. Tak wystarczy?

Gość KONTRABANDA
nie obraź sie ,ale podejrzewam ,ze jesteś jeszcze dość młody ,stąd to spojrzenie na świat i postrzeganie go tylko w dwóch kolorach :) przywilej młodości .

Gość Syntetyczny
Spoko. Ale czy to znaczy, że młody nie może być szczęśliwy? Ćwięrćwiecze na karku a tu nie zapowiada się żeby było lepiej.

Gość Syntetyczny
Ok. Nie chce robić też za frustrata. Wydaję mi się, że potrzebuję innych ludzi. Takich którzy pozwolą mi na rozwój a nie tylko stagnację.

Gość KONTRABANDA
ale co ci przeszkadza być szczęśliwym albo choćby spokojnym ? to ,ze inni są tacy a nie inni ? że lubią to co lubią ? a co to ma wspólnego z tobą ?

Gość dissolved girl
Mało to środowisk, grup, w które można się wkręcić? Marudzisz kolego. Chcieć to móc.

Gość Syntetyczny
Thony Ritz (193 odtworzenia) Superfunk (165 odtworzeń) Louis La Roche (148 odtworzeń) Dj Sneak (131 odtworzeń) Pansoul (120 odtworzeń) Justice (115 odtworzeń) Romanthony (102 odtworzenia) LBCK (97 odtworzeń) Joss Moog (96 odtworzeń) Grum (89 odtworzeń) Go Go Bizkitt! (87 odtworzeń) Darius (79 odtworzeń) Napt (78 odtworzeń) Bryan Jones (76 odtworzeń) The Phantom's Revenge (72 odtworzenia) Le Knight Club (70 odtworzeń) Surkin (68 odtworzeń) Mix Chopin (61 odtworzeń) Matt Hughes (57 odtworzeń) Galactik Knights (57 odtworzeń) Mr. Oizo (49 odtworzeń) Bel Amour (46 odtworzeń) Fred Falke (46 odtworzeń) BURNS (43 odtworzenia) LaBerge (43 odtworzenia) Trentemller (40 odtworzeń) Miami Horror (40 odtworzeń) Daft Punk (36 odtworzeń) Sonny Fodera (36 odtworzeń) Alan Braxe & Fred Falke (35 odtworzeń) Riva Starr (35 odtworzeń) Paul Johnson (34 odtworzenia) Night Drugs (34 odtworzenia) Alec Carlsson (32 odtworzenia) Armand van Helden Phil Weeks (31 odtworzeń) Moullinex (30 odtworzeń) Gonzales (29 odtworzeń) The Chemical Brothers (29 odtworzeń) Sbastien Lger (29 odtworzeń) Axel Le Baron (29 odtworzeń) Fafa Monteco (28 odtworzeń) Go Go Bizkitt (28 odtworzeń) Ian Pooley (27 odtworzeń) Cassius (27 odtworzeń) Agent Stereo (27 odtworzeń) Electronic Groove (26 odtworzeń) Scott Grooves (25 odtworzeń) Geyster (25 odtworzeń) Johnick (25 odtworzeń) Leonardus (25 odtworzeń) Akufen (24 odtworzenia) Modeselektor Nero (24 odtworzenia) Darius Syrossian (23 odtworzenia) Presents Basstartd Slayerz (23 odtworzenia) Tommy Largo (22 odtworzenia) Drame (22 odtworzenia) Kill the Noise (22 odtworzenia) Alexander Robotnick (21 odtworzeń) Cryda Luv' (21 odtworzeń) SANTOS (20 odtworzeń) Evil Nine (20 odtworzeń) DJ Mehdi (20 odtworzeń) Yogi & Husky (20 odtworzeń) Vanguard (19 odtworzeń) Moonchild (19 odtworzeń) Patrice Rushen (18 odtworzeń) We In Music (18 odtworzeń) Bastards Of Funk & Sonic Union (18 odtworzeń) Fukkk Offf Adulture & OCD Automatic (18 odtworzeń) Basement Jaxx (17 odtworzeń) Benjamin Diamond (17 odtworzeń) Wamdue Project (17 odtworzeń) tienne de Crcy (17 odtworzeń) Alex Under (17 odtworzeń) Marc Leclair (17 odtworzeń) Selected Works (17 odtworzeń) Ryksopp (16 odtworzeń) Teenage Bad Girl (16 odtworzeń) J Paul Getto (16 odtworzeń) AdelVent (16 odtworzeń) Andrzej Zaucha (15 odtworzeń) Xinobi (15 odtworzeń) WhiteNoize (15 odtworzeń) Kavinsky (15 odtworzeń) Florian Bery (15 odtworzeń) Aril Brikha (14 odtworzeń) Poka (14 odtworzeń) Hana Yori Kichou Na (14 odtworzeń) Kraftwerk (13 odtworzeń) Planet Funk (13 odtworzeń) The Disko Starz (13 odtworzeń) Rico the wizard (13 odtworzeń) Air (12 odtworzeń) Modjo (12 odtworzeń) Marshall Jefferson Vs. Noosa Heads (12 odtworzeń) Cerrone (12 odtworzeń) Danger (12 odtworzeń) Cheek (12 odtworzeń) Visitor (12 odtworzeń) Boys Noize (12 odtworzeń) Broke One (12 odtworzeń) Alan Braxe & Kris Menace (12 odtworzeń) Arturo Garces Sound Pellegrino (12 odtworzeń) Big Hits Tribute Band (12 odtworzeń) Chromeo (11 odtworzeń) Bob Sinclar (11 odtworzeń) Minos pour Main Basse (Sur la ville) (11 odtworzeń) Vega (11 odtworzeń) Raw Man (11 odtworzeń) The Jets (11 odtworzeń) Simian Mobile Disco (11 odtworzeń) Para One (11 odtworzeń) Jess, Crabbe, J-S Bernard & P Exposito (11 odtworzeń) Kid Goodman (11 odtworzeń) Axel Le Baron & Kurbatov (11 odtworzeń) Herbie Hancock (10 odtworzeń) Feadz (10 odtworzeń) Galleon (10 odtworzeń) Mike Delgado (10 odtworzeń) Robert Babicz Boris Brejcha (10 odtworzeń) Strip Steve (10 odtworzeń) Silver Disco (10 odtworzeń) Marble Players (10 odtworzeń) NAPT & LUCIAN X (10 odtworzeń) Adam Freeland (9 odtworzeń) Pnau (9 odtworzeń) Bad Boy Bill (9 odtworzeń) Demon (9 odtworzeń) Chteau Flight (9 odtworzeń) Iz & Diz (9 odtworzeń) Digitalism (9 odtworzeń) Gui Boratto (9 odtworzeń) Vicarious Bliss (9 odtworzeń) The Toxic Avenger (9 odtworzeń) Shadow Dancer (9 odtworzeń) Alex Metric (9 odtworzeń) Dj Bam Bam & Alex Bryan Jones featuring Filter Frequency (9 odtworzeń) Faithless (8 odtworzeń) Glenn Underground (8 odtworzeń) Kerri Chandler (8 odtworzeń) DJ Falcon (8 odtworzeń) Sebastian (8 odtworzeń) Demon vs. Heartbreaker (8 odtworzeń) Mowgli (8 odtworzeń) Mylo (8 odtworzeń) Joris Voorn (8 odtworzeń) Joey Youngman (8 odtworzeń) College (8 odtworzeń) Da Mooch (8 odtworzeń) The Sound Republic (8 odtworzeń) Bastards Of Funk (8 odtworzeń) Treasure Fingers (8 odtworzeń) Mitch Murder (8 odtworzeń) Faroud Jackson Meroz (8 odtworzeń) Coldcut (7 odtworzeń) Todd Terry (7 odtworzeń) Kenny Dope (7 odtworzeń) Soul Designer (7 odtworzeń) Soul of Man (7 odtworzeń) Cricco Castelli (7 odtworzeń) Defender (7 odtworzeń) La Zebra (7 odtworzeń) Mstrkrft (7 odtworzeń) Teki Latex (7 odtworzeń) Uffie (7 odtworzeń) SKingz (7 odtworzeń) The Sound Republic featuring Lailah (7 odtworzeń) Horatio & Sinc (7 odtworzeń) Seminal Grooves, Random Soul (7 odtworzeń) Beastie Boys (6 odtworzeń) Mr. Velcro Fastener Apparat (6 odtworzeń) Miguel Migs (6 odtworzeń) Cosmos (6 odtworzeń) Olav Basoski (6 odtworzeń) Bob Marley vs. Funkstar Deluxe (6 odtworzeń) Patrick Alavi (6 odtworzeń) Patrick Alavi pres. Basstard Slayerz (6 odtworzeń) Voodoo Chilli (6 odtworzeń) Motor City Drum Ensemble (6 odtworzeń) 6th Borough Project (6 odtworzeń) Justin Faust (6 odtworzeń) NAPT + Various (6 odtworzeń) Gliterium (6 odtworzeń) Czaire (6 odtworzeń) Timo Maas (5 odtworzeń) Shuttle358 (5 odtworzeń) The Prodigy (5 odtworzeń) Stardust (5 odtworzeń) Plump DJs (5 odtworzeń) Robbie Rivera (5 odtworzeń) Splitloop (5 odtworzeń) Scope (5 odtworzeń) Sedat The Turkish Avenger (5 odtworzeń) Dj Nekbath (5 odtworzeń) Vince Watson (5 odtworzeń) The Altered Beast (5 odtworzeń) Big Band Katowice (5 odtworzeń) For The Floorz (5 odtworzeń) Krazy Baldhead (5 odtworzeń) Piotr Figiel (5 odtworzeń) Buzzin Cuzzins (5 odtworzeń) Dolphin Collins (5 odtworzeń) D-t3ch (5 odtworzeń) NAPT, Kish Mauve (5 odtworzeń) WebQueawry (5 odtworzeń) Vandroid (5 odtworzeń Sonny Fodera, Danny Kane, Timmy Vegas & (5 odtworzeń) Phoenix (4 odtworzenia) SND (4 odtworzenia) Jonas Bering (4 odtworzenia) Junior Jack (4 odtworzenia) Dettinger (4 odtworzenia) Kenny Larkin (4 odtworzenia) Zombie Nation (4 odtworzenia) Michael Mayer (4 odtworzenia) Les Rythmes Digitales (4 odtworzenia) ABC (4 odtworzenia) Uusitalo (4 odtworzenia) Hot Toddy (4 odtworzenia) Audio Bullys (4 odtworzenia) Furious George (4 odtworzenia) I:Cube (4 odtworzenia) Technasia (4 odtworzenia) Funk D'Void Apparat Organ Quartet (4 odtworzenia) Nightriders (4 odtworzenia) DJ Stew (4 odtworzenia) N'Joy (4 odtworzenia) Tlpopmusik (4 odtworzenia) Pepe Delux (4 odtworzenia) Pop Levi (4 odtworzenia) Percy X (4 odtworzenia) Lawnchair Generals (4 odtworzenia) Sbastien Tellier (4 odtworzenia) Arne Weinberg (4 odtworzenia) Discofunk (4 odtworzenia) Fake Blood (4 odtworzenia) Yoshimoto (4 odtworzenia) Mr. Flash (4 odtworzenia) Yuksek (4 odtworzenia) Henryk Debich (4 odtworzenia) Kris Menace Duck Sauce (4 odtworzenia) Don Rimini (4 odtworzenia) Capital Cities (4 odtworzenia) Knightlife (4 odtworzenia) Jokke Ilse (4 odtworzenia) Red-X Presents When Worlds Collide (4 odtworzenia) Digikid84 (4 odtworzenia) Sidechains (4 odtworzenia) Evil Stereo (4 odtworzenia) Alex Dolby & Santos (4 odtworzenia) Dirty Vegas (3 odtworzenia) La Funk Mob (3 odtworzenia) Heiko Laux (3 odtworzenia) Sascha Funke (3 odtworzenia) Swayzak (3 odtworzenia) Jan Jelinek (3 odtworzenia) The System (3 odtworzenia) Telefon Tel Aviv The Cardigans (3 odtworzenia) Roy Davis Jr. (3 odtworzenia) Slam (3 odtworzenia) Jean-Michel Jarre (3 odtworzenia) ILS (3 odtworzenia) Infusion (3 odtworzenia) CZR (3 odtworzenia) Geoff White (3 odtworzenia) Novi Singers (3 odtworzenia) Toka Project (3 odtworzenia) Thomas Bangalter (3 odtworzenia) Mikkel Metal (3 odtworzenia) Czerwone Gitary (3 odtworzenia) Inland Knights (3 odtworzenia) 95 North (3 odtworzenia) Lapse (3 odtworzenia) Fingers Inc. (3 odtworzenia) Kollektiv Turmstrasse (3 odtworzenia) Tilman Ehrhorn (3 odtworzenia) Atom (3 odtworzenia) Deekline & Wizard (3 odtworzenia) Booka Shade (3 odtworzenia) metal gear solid 3: snake eater (3 odtworzenia) Hans Fjellestad (3 odtworzenia) Lifelike & Kris Menace (3 odtworzenia) Kardek (3 odtworzenia) Busy P (3 odtworzenia) Martin Schulte (3 odtworzenia) Sian Evans (3 odtworzenia) Radioplastic (3 odtworzenia) Ergo & Band (3 odtworzenia) Quantec (3 odtworzenia) Ken ECB (3 odtworzenia) Itamar Sagi (3 odtworzenia) Minitel Rose (3 odtworzenia) Grażyna Łobaszewska i Ergo Band Grażyna Łobaszewska i Ergo Band (3 odtworzenia) Mike Dehnert (3 odtworzenia) Los Charly's Orchestra (3 odtworzenia) Cheap Kidz (3 odtworzenia) Eumig & Chinon (3 odtworzenia) Vostok-1 (3 odtworzenia) Pat Lok (3 odtworzenia) Riva Starr & Fatboy Slim (feat. (3 odtworzenia) maxime.f (3 odtworzenia) Yello (2 odtworzenia) Alter Ego (2 odtworzenia) De La Soul (2 odtworzenia) Jamiroquai (2 odtworzenia) Vladislav Delay (2 odtworzenia) A Guy Called Gerald (2 odtworzenia) Dub Tractor (2 odtworzenia) Deadbeat (2 odtworzenia) Hooverphonic Inner City (2 odtworzenia) Fatboy Slim (2 odtworzenia) Paul Kalkbrenner (2 odtworzenia) Frank Bretschneider (2 odtworzenia) Morgan Geist (2 odtworzenia) Desert Storm (2 odtworzenia) Gene Farris (2 odtworzenia) Moodymann (2 odtworzenia) DSL (2 odtworzenia) TTC (2 odtworzenia) Spiller (2 odtworzenia) Twerk (2 odtworzenia) Tom Middleton (2 odtworzenia) Shakedown (2 odtworzenia) Hyper (2 odtworzenia) Andrew Pekler (2 odtworzenia) Doc Martin (2 odtworzenia) Stewart Walker Triola (2 odtworzenia) Anthony Shakir (2 odtworzenia) Agoria (2 odtworzenia) Richard Humpty Vission (2 odtworzenia) Lee Coombs (2 odtworzenia) Breakout (2 odtworzenia) Jeff Bennett (2 odtworzenia) Love Songs (2 odtworzenia) Mathew Jonson (2 odtworzenia) Samuel L. Session (2 odtworzenia) Romanthony's Nightvision (2 odtworzenia) Natalia Kukulska (2 odtworzenia) Proxy (2 odtworzenia) Wolfgang Voigt (2 odtworzenia) DJ Deep (2 odtworzenia) Robag Wruhme (2 odtworzenia) Oliver Hacke (2 odtworzenia) Sharon Phillips Jean F. Cochois (2 odtworzenia) Mateo & Matos (2 odtworzenia) The Timewriter (2 odtworzenia) Tepr (2 odtworzenia) The Other People Place (2 odtworzenia) Mathias Schaffhuser (2 odtworzenia) Djuma Soundsystem (2 odtworzenia) Tyree (2 odtworzenia) Murder Beach (2 odtworzenia) Justice vs. Simian (2 odtworzenia) Fabrice Lig (2 odtworzenia) Dominik Eulberg (2 odtworzenia) CZR & ITO (2 odtworzenia) PUZIQUe (2 odtworzenia) JT Donaldson (2 odtworzenia) Knabberbox (2 odtworzenia) Ezekiel Honig (2 odtworzenia) Tomboy (2 odtworzenia) Halina Frąckowiak (2 odtworzenia) Gregor Tresher (2 odtworzenia) Bemibek (2 odtworzenia) Soul Clap (2 odtworzenia) Aniki (2 odtworzenia) Budai & Vic (2 odtworzenia) Ramon Tapia (2 odtworzenia) Faisal (2 odtworzenia) Mylo vs. Miami Sound Machine (2 odtworzenia) UES (2 odtworzenia) Punches (2 odtworzenia) Breakbot (2 odtworzenia) OHYEAH (2 odtworzenia) Kartell (2 odtworzenia) High Powered Boys (2 odtworzenia) Wojciech Skowroński (2 odtworzenia) 54 ft jocelyn brown (2 odtworzenia) PIOTR FIGIEL ENSEMBLE Brodinski (2 odtworzenia) Metal Gear Solid 3 Snake Eater (2 odtworzenia) Funkadelic, Parliament & Scott Grooves (2 odtworzenia) Benga & Coki (2 odtworzenia) Lulu Rouge (2 odtworzenia) ODahl (2 odtworzenia) Futurecop! (2 odtworzenia) LeBatman (2 odtworzenia) Druma Kina (2 odtworzenia) Marshall Jefferson, Chris Liebing, (2 odtworzenia) Walter Sobcek (2 odtworzenia) Erol Alkan & Boys Noize (2 odtworzenia) Burns & Fred Falke

Gość Syntetyczny
Migotka. Styknie? Część mojej listy na last fm. Faktycznie może trochę marudzę. ;-) Może mam gorszy dzień

Gość KONTRABANDA
jak byłam w podobnym wieku do twojego autorze też mi sie wydawało ,ze proste życie jest dla mnie i że do prostoty warto dążyć . Aż do czasu kiedy pojechałam do takiego mojego " ideału spokojności " , do pasterza owiec :) co ja się nasłuchałam o kłopotach chodowcy owiec , jego problemach i stresach .... :D

Gość KONTRABANDA
hodowcy :)

Gość Syntetyczny
@KONTRABANDA Haha. Muszę coś takiego przeżyć. ;-) To by było ciekawe doświadczenie.

Gość KONTRABANDA
przeżycia murowane , a jaki zapach a właściwie zapaszek ....:)

Gość Syntetyczny
Chodziłem. Grałem w klubach. U nas nie ma sceny klubkowej z prawdziwego zdarzenia. Najbliżej to Berlin. Teraz siedzę sporo w domu bo pracuję nad muzyką.

Gość Syntetyczny
Rozumiem, że chcesz mi powiedzieć, żeby szukać tam podobnych do siebie. To tak nie działa. Do klubu ludzię przychodzą z określonymi oczekiwaniami. Dla mnie w centrum była muzyką. Zawiązywanie znajmości w takich miejscach jest szybkie ale nie są to trwałe relację. Ot kolega/koleżanka z danego miejsca. Spotykanie podobnych do siebie wymaga czas a teraz patrząc z perspektywy czasu też i szczęścia.

Gość cvnbnnbn
Kolejny taaaaki wyjątkowy młodziak. Spoko, wyrośniesz, zobaczysz, co to prawdziwe życie.

u mnie to tak dziala, ale kazdy jest inny... poza tym mysle ze rzadko zdarzaja sie ludzie ktorzy tak naprawde z reka na sercu moga powiedziec ze calkowicie pasuja. poza tym napisze jeszcze tak... kiedy ma sie duzo roboty i jest sie zajetym nie ma czasu na rozmyslania, tak wiec poki jestes mlody bierz sie do nauki, pracy, zebys mogl zalozyc rodzine i miec dobra przyslosc. zmien to co mozesz na lepsze a reszte oddaj losowi, najlepiej na tym wyjdziesz.

Gość Syntetyczny
@migotka tylek jak szczotka Mówisz jakbyś miała 50 lat. :D Rozumiem. Zgadza się. Pracuję i cały czas się uczę. Ale gdybyś była happy całkowicie to była byś tutaj?

Gość Syntetyczny
A w kwestii pracy to mogę powiedzieć, że pracuję dużo. nie opierdalam się bo muszę zrealizować swoje plany i tyle. niemniej mam też potrzeby emocjonalne które siejednak od czasu do czasu odzywają. Ale to może kwestia nieciepliwości i neurotyzmu :P

mam mniej niz polowe 50-tki.... nie ma czegos takiego jak 'calkowicie happy', poza tym nic o mnie nie wiesz i niech tak zostanie, pisze tylko to co powienies uslyszec w tym momencie bo nie wiem czy jest obok ciebie ktos kto moze ci dobrze doradzic...

Gość Syntetyczny
Hehe. Stanowcza reakcja. Lubię takie. No już już :* wiem, że chciałaś dobrze. Tak się drocze. Z jakiegoś powodu i Ty tu jesteś. Ubodlo mnie to zdanie "że nic o tobie nie wiem i raczej się nie dowiem" . Widzisz właśnie z taka postawa się spotykam i takie teksty słyszę. Teraz myśle, ze zrozumiesz o czym pisałem wcześniej. Miłej nocy.