Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trbsb3

Dziś mam 23 urodziny, siedzę sama w domu i becze :(

Polecane posty

Gość trbsb3

Nic w zyciu mi sie nie udaje... Zyczenia zlozyla mi tylko mama i tata wczoraj, siostra nie ale ma 11lat i swoje sprawy. Znajomi ze studiów? Dostalam zyczenia 'z automatu' bo pewnie na fb sie pojawilo. Nikt nie zlozyl ich osobiscie ani telefonicznie. Nie mam faceta, nigdy nie miałam. Nie jestem brzydula ale...jestem zamknieta w sobie, cicha niesmiala...nie imprezuje, spedzam glownie wolny czas w samotnosci. Do dupy to wszystko, lata mijają a ja stoje w miejscu.

Gość Ta panienka to niezła sucz
Sto lat! I zeby ci sie życie zaczęło układać tak, jak sobie tego sama życzysz!

Gość ródawa
WSZYSTKIEGO WYMARZONEGO !!! ja tez tak mam od 25 lat

Gość reniaeueae
wszystkiego najlepszego! sluchasj glowa do gory masz rodzicow wiec jesli oni o tobie pamietaja to to jest powodem do radochy. tez tak narzekalam a teraz mam meza dziecko zastanawiam sie czy jestem w ciazy z drugim. wiec wszystko w swoim czasie.

Gość zuuska90
Stówka i oby kolejne urodziny były bardziej udane :)

Gość a ja jestem nikim i szkoda mi
Wszystkiego najlepszego!! 🌼 Ja mam identycznie jak Ty - tyle że ja w ogóle nie mam znajomych ani przyjaciół. jestem beznadziejnie nieśmiała i tak zajebiscie zamknieta w sobie ze nie wiem.. nie wiem co mam robic ze soba juz.. nic nie ma sensu.. nikgoo nigdy nie poznam i w ogole nikim jestem..

Gość najlepsiejszegoooooo
🌼 😘

Gość szybki mariusz
a ja moge cie rozdziewiczyc jesli tylko chcesz poznasz to wspaniale uczucie:)

Gość dfjdj
Każdy jest kowalem swojego losu. Jeżeli jest ci źle z tym co masz, otwórz się na ludzi, przełam się. To nie boli.

Gość Samuel l jackson 2
Wszystkiego najlepszego ;)

Gość Andrenius
też kiedyś byłem taki niesmiały - teraz od 10 lat mam to w dupie. a mam 26 lat. Powiem Ci, że to co Cię powstrzymuje to strach przed kompromitacją, ale tak na prawdę co najgorszego może się stać? otwórz się na innych to inni się na Ciebie. Pomyśl jednak bo czasem duzo Ci nie potrzeba tylko tej 1 osoby w życiu. Może nie potrzebujesz tylu znajomych i przyjaciół. i najlepszego. Dasz radę, nie poddawaj się.

Gość Troche zjebanie masz
Wiec;)

Gość MATII Żbik
w sumie do dupy macie ale wszystkiego najlepszego życzę :) skąd jesteście nieśmiałe kobitki ? chętnie bym sie spotkał z taką na kawe ciekawy jestem reakcji i zachowania :P

Gość PancerneSerce
Z okazji urodzin wszystkiego naj :) A na marginesie: to Ty jesteś kowalem swojego losu....To tylko dzięki sobie siedzisz teraz sama...To tylko dzięki sobie nie ma ludzi wokół Ciebie...Zrozum to i nie czekaj na cud!!!! Rusz swoje cztery litery i zacznij coś robić, a nie tylko pasywnie czekasz i narzekasz na swój los.