Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz dwa dni na kacu :(

Mam kaca juz drugi dzien, mysle ze zaraz umre, nie wiem co myslec

Polecane posty

Czesc ! W sobote niezle poimprezowalam problem w tym ze kac trzyma mnie juz drugi dzien :( Tego uczucia nie da sie opisac. Ucisk w klatce piersiowej jakies leki... wdaje mi sei ze umniera :( Czy ktos z was tez tak zle znosi kaca ? To uczucie mnie wykancza :(

jak jest u was na kacu ? czy ktos mial podobnie ?

Gość zuuska90
Ja tak mam jak piję kilka dni i wącham za dużo. Dziś nad ranem miałam haluny, nie moglam na dobre zasnac,ale wstac z lozka nie mialam sily. Jesli chodzi o kaca to chyba najlepsze jest stopniowe zmniejszanie dawk alko :D

bardzo smieszne ;) ja pilam tylko jeden dzien w sobote , w niedziele myslalam ze dostane ataku serca i umre :( dzisiaj nadal nie jest dobrze mam jakies leki chore !

nikt nigdy nie czul sie tak zle na kacu ???????

.... sami apstyneci ...

Gość zuuska90
Ja nie żartowała, nieraz mam po imprezach takie akcje, że czuje się jakbym miała za chwile umrzeć albo ześwirować :P

i kiedy ci to mija ? jak sie wtedy czujesz ?

Gość he bvgur
ja raz się pożądnie upiłam chyba w wieku 20 lat (teraz mam 26) ,a na drugi dzień taki kac że nie wiedziałam co mam robić ,nie mogłam normalnie leżeć w łóżku ,ale chodzić tym bardziej ,czułam jakby mnie coś rozrywało od środka ,łeb bolał że SZOK i dlatego już nie pije (sporadycznie)

Gość zuuska90
Pomaga mi wtedy piwko, dobra szama i towarzystwo.

Gość Ja tak mam za
kazdym razem na kacu ;/ Alko wyplukuje witaminy to moze byc glowna przyczyna.Ja np mam nerwice wiec to juz co innego.Kiedys duzo imprezowalam i pilam teraz po jednym dniu picia umieram i musze brac krople uspakajajace zeby nie zglupiec ;/

Gość zuuska90
Ja ostatnio musiałam faszerować się relanium, dlatego chyba najwyższy czas przystopować...

nad ranem przyśnił mi się żółty szalik chyba zima idzie

Gość AlkoMATT
To normalne.Zespol Abstynencyjny taki stan moze trwac nawet do tygodnia.Spokojnie zaopatrz sie w magnez witamine c1000 i bedzie dobrze.

Gość Gesek
Ja popiłem ostatnio cztery dni ostrzegam tych co myślą że kac to coś co mają rano po jednym wieczorze picia ,po paru dniach picia to człowiek widzi śmierć w oczach okropnie się źle czujesz spać nie daje bo masz lęk że zaraz umrzesz czekasz do rana masz nadzieję że się poprawi a tu nic takiego to straszne uczucie trwało z pięć dni po pięciu dniach zaczęło dopiero powoli się poprawiać nigdy mam nadzieję tego nie powtórzę

Gość gość
ja pije juz dobrych 15 lat,na poczatku nie mialem zadnych zjazdow na kacu,lecz po paru latach moj kac objawiac sie zaczal duzymi lękami tzn lęk przed ludzmi,przed rozmowa z nimi,kolatanie serca,boje sie wtedy wychodzic z domu,złe mysli,teraz ograniczylem trochę picie a jak pije,to na kacu nie ruszam sie z domu,To Sa Skutki Picia WÓDKI

Wal minętę , masturbuj się dniami i nocami i ci przejdzie , sraj w galoty bo życie jest piękne , bo życie jest wspaniałe

Gość markaca32
Ja przeżylem ostatnio horror.W ciągu 4dni wypilem ok5l.wódki.Po odstawieniu 5dnia dostałem deliry i niesamowitych jazd psychicznych.Dzisiaj mija 4dzień od nie picia i bolą mnie wnetrznosci dalej.Napewno jest lepiej niz bylo na poczatku nie picia.Ale nigdy wiecej nie tkne gorzały.Zeby nie wyladowac w szpitalu bralem Orsalit w duzych ilosciach valerin max na trzesiawki i pilem duzo wody i powerraidow. Do tego witaminy sanostol i leki na watrobe essentiale.Masakra nigdy wiecej alko.

Gość gość
Ja właśnie przeżywam takie zatrucie alkoholowe:O Piwkowalem sobie trzy dni, wczoraj myślałem że zdechnę takie miałem zawroty głowy, dziś się obudziłem i jest niewiele lepiej, dawna tak nie miałem...

Gość Roberttoo47

Skocz do apteki po suplement 2KC After. To tabletki musujące o smaku cytrynowym, których zadaniem jest skutecznie wspomóc prawidłowe funkcjonowanie organizmu po spożyciu alkoholu. Zawierają one m.in. wyciąg z opuncji figowej, potas, glukozę, kwas bursztynowy i fumarowy. Mnie zawsze stawiają na nogi, więc myślę, że i tobie pomogą.

Gość Masakra

Mam dziś to samo, po weselu przyjaciela. 

W sobotę się na nim mega upiłem ale wczoraj na poprawinach już nie chciałem pić bo bardzo źle się czułem, myślałem że dzisiaj będzie już dobrze, a.jest jeszcze gorzej. Ciśnienie wysoki, szumy w głowie, trzesiawki.

Od wczoraj łykam magnez, potas, witaminę C , jem coś cały czas, pije wodę i nic nie pomaga.  Mój organizm chyba jest jakiś inny bo nawet ci którzy na weselu wypali o wiele więcej i pili jeszcze wczoraj, dziś czuja się dobrze bo rozmawialismy na grupie na messengerze.