Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejfrutowa.pl

Ciąża, macica, itp. Pomózcie :)

Polecane posty

Witajcie, od tygodnia boli, a raczej ciągnie mnie podbrzusze. Jem, jem i po zjedzeniu jest mi nie dobrze. Chce mi się gazowanego baaardzo :) Mam uczucie senności. Najlepsze jest to, że po zbadaniu swojej macicy palpacyjnie wyczuwam, że jest ona spulchniona, tak samo jak i część zewnętrzna(srom). @ miałam 27 września, a następna powinna być za 6 dni Miałyście takie objawy na początku ciąży?

Gość no no no taa
A jakim cudem sięgasz do macicy?

Gość Ale szyjka zawsze jest
rozpulchniona przed @.

Gość mamamama 11
nie jestes w ciazy 🖐️

Gość khekhekhe
Szwagierka w ciazy to miala pulchne policzki. Zreszta, nie tylko policzki, kto to widzial nosic rozmiar 52 przy wzroscie 148!

Gość też odkryłam amerykę
hahahahahhahahaha khekhekhe przeszłaś samą siebie :D Wiesz.... musze Ci coś wyznać.... KOCHAM CIĘ!!!!!

Gość szyjke masz nisko
nie jestes w ciąży

Jak dla mnie tak szybkie wyczucie rozpulchnienia macicy swiadczy o ciazy mnogie!!! wtedy wszystko szybciej sie dzieje!! Macica zaczyna uciskac na pęcherz zanim jeszcze zacznie rosnac a srom rozpulchnia sie na tydzien przed spodziewaną miesiączką!!! Mozna spokojnie zaryzykowac stwierdzenie ze to trojaczki a nawet czworaczki!!!! Mysle ze dalsza diagnostyka nie jest potrzebna!! Urodzisz niebawem.

jesteście okropne. Dziewczyna zadała pytanie i chce normalnej odpowiedzi. W dzisiejszych czasach gdzie coraz więcej kobiet ma problem z zajściem w ciążę i jest tyle poronień jak możecie się śmiać. Najwidoczniej nigdy nie doświadczyłyście cierpienia związanego z utratą lub długim wyczekiwaniem .

Ada uspokój się...objawy kilka dni po zapłodnieniu???I to takie objawy?:D Dziewczyna musi mieć z 12 lat

nie wiem czy wiesz ze niektórzy maja 6 zmysł sa kobiety które od początku wiedza za w ich ciele zachodzą zmiany. Jeśli kobieta zna dokładnie swoje ciało bo się bada tak jak zalecają lekarze to wie ze coś się zmieniło i dzięki temu ma większą szanse na zdrowe życie i uniknięcie raka

Ada daj spokój. Dopiero jak któraś poroni to będzie wiedziała co to znaczy starać się o dziecko. Widać to one nie dojrzały skoro nie potrafią normalnie odpowiedzieć. Śluz jest lekko biały i dużo