Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.ka

FF chyba się zakochał

Polecane posty

Gość a.n.ka

Co robić, moj przyjaciel chyba sie zakochał...

Gość a.n.ka
Dzięki pravik za rade idz lepiej halucyny zbierac

Gość jskidhjishdu
zaciągnąć do ołtarza

Gość a.n.ka
haha ale ja nie chce chyba iśc z nim do ołtarza, fajny facet itp ale to hcyba nie to. Z reszta moze przesadzam

Gość a.n.ka
Nie jestem pewna czy się kocha czy nie, ale pare rzeczy by na to wskazywało, chyba ze robi to specjalnie zebym tak myślała

Gość a.n.ka
Po czym ogarnąc że facet sie zakochał?

Gość a.n.ka
Kiedys spotykaliśmy sie raz w tygodniu mniej wiecej, teraz ostatnio jakos tak sie dzieje ze widzimy się ze 3 razy w tygodniu, zawsze to jest cała noc, do tego ostatnio co wyjdzie z kolegami gdzies to potem przyjeżdża do mnie. Ja jak sie spije to jak jestem zakochana to tez mnie lapie na amory a jak nie to wole isc sobie sama spac i trzeźwiec.

ale skoro poza tym nie wyskakuje z większymi czułościami no to może tak po prostu ma częściej ochote na tego typu spotkania albo co. jeśli sie zakochał to niedługo zobaczysz bardziej widoczne symptomy , jakieś większe czułości. no i wtedy go zapytaj albo coś jak to wygląda z jego strony. bo samo to że sie częściej widujecie nie musi znaczyć że cie kocha.

Gość a.n.ka
Ostatnio przyjechał wiedząc ze seksu i tak nie bedzie, zdarzyło sie pare spotkan tez ostatnio ze poprostu przyszedł przytulił sie i poszedł spać nawet nie chciał sie kochac;/ Większych czułości chyba nie ma, bo nasze spotkania zawsze ybły czułe:D

no chyba że tak. zauważ jak sie dalej będzie zachował w najbliższym czasie. jeśli faktycznie sie zakochał to albo spróbujcie jakiś związek z tego ukręcić albo jeśli jesteś pewna ze nie odwzajemnisz to zerwij układ żeby sie nie męczył facet.

mam cholera taki sam problem ale moj ff na szczescie ni eprzychodzi bez seksu hahahahaha, ale daje inne oznaki!

Moj wypisuje smsy, jak nie odpisuje i sie nie odzywam to pisze co sie ze mna dzieje itp, chryste musze to skonczyć!

Gość ka.si.aaa
Nie zakochał się, poprostu jak kazdemu człowiekowi brakuje mu czułości czasem.

Gość a.n.ka
Może przesadzam tylko. Poobserwuje go troche.