Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladowy22

Metody i sposoby na przedłużenie stosunku oraz krzywy członek.

Polecane posty

Gość Czekoladowy22

Witam. Wypowiem się o swoich stosowanych metodach i sposobach na przedłużenie stosunku a także odniosę się do tych o których można przeczytać w internecie i postaram się je ocenić na bazie swoich doświadczeń. Założyłem to forum kolejne o takim temacie, ponieważ w internecie pełno jest tego tematu, ale na żadnej stronie czy forum nie można znaleźć nic konkretnego co robić, jak robić oprócz wypowiedzi dzieci które do tego tematu nie dorosły oraz osób niedoświadczonych czy o zaniżonej samoocenie, które szukają informacji których tak naprawdę nie ma. Przed swoim pierwszym razem sam szukałem odpowiedzi w internecie jak mieć długi stosunek żeby zadowolić siebie i swoją dziewczynę. Otóż przejrzałem tyle stron że dowiedziałem się co nieco na ten temat, wypróbowałem i dla tych co sądzą że nie da się tego przedłużyć powiem że owszem da się. Są sposoby naturalne i chemiczne. ALKOHOL - jak najbardziej pomaga, rozluźnia mięśnie i napięcie, znieczula członka. Jednakże trochę trzeba go wypić. MIĘŚNIE KEGLA - według mnie trening tych mięśni pomaga. Wystarczy podczas oddawania moczu zatrzymywać kilkakrotnie strumień oddawania moczu i na przemian oddawać i zatrzymywać i napewno kondycja penisa się poprawi. LICZENIE podczas stosunku- Jeżeli nie możecie skupić się na czymś przy seksie proponuję liczyć po cichu od 1 do 100. ODDYCHANIE - istotna sprawa. Równomierne oddychanie powoduje odpływ i przypływ krwii do penisa przy czym stosunek wydłuża się.Czasami jednak ciężko jest równomiernie oddychać dlatego też proponuję punkt poprzedni czyli liczenie od 1 do 100 przy którym o równomierne oddychanie będzie nam łatwiej. NIE ODDAWANIE MOCZU NA DŁUGO PRZED STOSUNKIEM - seks przy pełnym pęcherzu wydłuża się, ponieważ członek jest wtedy mniej wrażliwy niż zwykle. Gdy czujemy że koniec się zbliża trzeba stymulować oddawanie moczu napierając na dolny mięsień a po chwili puszczać nacisk na mięsień. SPORT - kondycja fizyczna = kondycja seksualna Ostatnio stosowałem również taki środek Stud 100 z czystej ciekawości. Jest to spray który można kupić na internecie. Efekt nieziemski, pół godziny seksu gwarantowane. Niektórzy stosują jakieś inne metody jakieś diety ale ja tego nie stosuję. Musicie pamiętać aby podczas stosunku być opanowanym, rozluźnionym mieć czysty umysł i dbać o partnerkę. Mój najdłuższy stosunek to chyba z jakieś 40 minut dzięki wypiciu sporej ilości wina i stosowaniu spraya Stud100. Wynik jak na mnie bardzo dobry. Mocne znieczulenie w zamian za zadowolenie swoje i partnerki. To by było na tyle, może pomogłem i rozjaśniłem co nieco. Proszę o nie wystawianie jakichś durnych komentarzy, jeżeli nie interesuje kogoś temat nie czytać. A odnośnie krzywego członka. Wielu młodych chłopaków ma z tym problem. Jedna rada. Nie róbcie z tym nic póki nie spróbujecie pierwszego razu. Jeśli wtedy będzie ciężko o seks to trzeba coś z tym działać. Wiem, bo sam mam z tym problem, też się bałem ale okazało się że niepotrzebnie :) pozdro

Gość gerryn
Nie znam spray, więc też nigdy nie stosowałem, za to z czystym sumieniem (chociaż w tym temacie brzmi to dziwnie:P) mogę polecić Power4sex (w żelu i tabletkach)