Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janina studentka

Jestem studentką psychologii a mój chłopak cukiernikiem ale zerwałam z nim!

Polecane posty

Gość janina studentka

I nie dlatego że uznałam go za kogoś gorszego ale za to co zrobił. Przedstawiłam go swoim rodzicom, mama podeszła neutralnie do sprawy ale ojciec zaczął mu dogadywać, ubliżać. Że pochodzi z nędznej rodziny Że pewnie chce się bogato wżenić bym ja go utrzymywała Że to nie jest partner dla mnie tylko jakiś menel Mój chłopak słysząc to wszystko wyszedł i złożył oficjalny donos na mojego ojca że zatrudnia w swojej firmie ludzi na czarno. To był powód zerwania. Co gorsza boje się że jestem w ciąży i myślę o aborcji!!! Nie mogę być z kimś takim kto wywinął mimo wszystko taki numer mojemu ojcu. On teraz musi zapłacić kare.

Gość ave evenement
i bardzo dobrze, następnym razem będzie uważał co mówi

Gość asdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsd
patologia jak nie wiem. obyscie wyszscy umrali na raka przed 30

Gość opiopi
prowo az w oczy kluje jak chcesz siac kontrowersje i tworzyc prowokacje to zrob to troche mniej ostentacyjnie

Gość dfghjkluio
jak na cukiernika przystalo oslodzil ci zycie:D:D:D

Gość Katia 626
I bardzo dobrze zrobił składając donos na twojego ojca. Twojemu tatusiowi wydaje się że jest pępkiem świata i jak ma kasę to może bezkarnie obrażać ludzi biedniejszych. A ty jesteś taka sama skoro nie zareagowałaś jak ojciec mówił te rzeczy. Może i twój chłopak nie ma dobrej pracy i pieniędzy ale ma klasę bo inny to by twojego tatuśka od razu ustawił do pionu.

Gość janina studentka
Lepiej powiedzcie co mam zrobić jeśli będę w ciąży. Jakbym urodziła dziecko to rodzice napewno by mi po czymś takim nie pomogli. Ewentualnie gdyby to było dziecko kogoś innego to by się z tym oswoili ale w tej sytuacji! Nie wiem.

Gość Katia 626
I dobrze że nie jest już twoim chłopakiem. Może znajdzie sobie pannę która ma klasę a nie Panią studentkę psychologii. Jak ty się dostałaś na te studia...a zapomniałam że tatuś ma kasę!!!!!!!!!!!!

Gość asdvs
ale marnizna , chciało ci sie tyle pisac.

Gość janina studentka
Chodze na studia prywatne!!! Pewności nie mam czy jestem w ciąży!!! Nie jestem dumna z ojca!!! Wiem że postąpił źle, boje się tego że mogłabym być w ciaży. Dopiero rodzice by byli wścielki i nie oto że jestem ale o geny jakie to dziecko posiada.

Gość Katia 626
Geny!!!! A ty jakie geny przekażesz swoim dzieciom .Twój chłopak jest uczciwy czego nie można powiedzieć o twoich rodzicach. Wyzyskują ludzi i jeszcze ich obrażają fuj.Gardze takimi jak ty i twoja rodzinka zakłamana