Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena345

Gabinet Masażu Bolszewo

Polecane posty

Gość milena345

Czy ktoś słyszał o tym gabinecie ? zalezy mi na tym bo mi kregosłup dokucza i chce jak najszybciej się wybrac. Jak tam jest ? czy bede sie czuła lepiej

Gość Irenkaaar
Oni sa specjalistami w tym co robią. Masaze pomagaja i to bardzo. Ja czuje się po nich o wiele lepiej. Jak masz takie problemy z kregosłupem to nie ma na co czekać i mozesz isć do tego gabinetu a mysle ze pomogą a nie zaszkodza

Gość Roksana34--00
Pewnie ze bedziesz sie czuła lepiej, jak nowo narodzona :) powodzenia.

Gość Ajvik
W tej dziurze sa jakies gabinety???:)

Gość Karussiaa
Są, są ;) Miałam okazję być raz, na dodatek jestem z pobliskiego Wejherowa. Pracują tam sympatyczne Panie, muszę przyznać, że warto.

Gość fdgfdgfg
na jakim ty swiecie zyjesz?? teraz to w kazdej nawet najwiekszej dziurze są gabinety masazu ktore wyrastają jak grzyby po deszczu gdyz kierunek fizjoterapia i masaż są teraz na topie...

Gość paderborn
co racja to racja... takie gabinety sa dzis dosc popularne i zdaje sie ze coraz wiecej osob z nich korzysta. co tu sie dziwic, ludzie w tak stresujacych czasach potrzebuja sie odprezac, heh. relaks i te sprawy. a ten gabinet w bolszewie ponoc w porzadku, bolszewo nie jest duze to i wiekszosc tu sie praktycznie zna, to i opinii posluchac mozna.

Gość koNiczynka_83
Mi się spodobał zabieg Ananda, odmładzający twarz. Naprawdę rewelacja. Pozdrawiam!