Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uusdfdffddf

czy wynajme mieszkanie dla dwoch osob za mniej niż 700 zlotych?

Polecane posty

Gość uusdfdffddf

Jest to Duze miasto, przeszukalam już wiele ofert i nic takiego nie znalazlam zastanawiam się co teraz zrobic czy szukac dalej czy się poddac a moze znacie jakies strony internetowe z tanimi mieszkaniami do wynajecia? Bede wdzieczna za kazda porade i odpowiedz

Gość bywajta [czesc]
700 zł to ja płacę za pokój w dużym mieście :D a ty chcesz mieszkanie? może jakieś ohydne, poobdzierane, zaniedbane, bez mebli i nie wliczając w to rachunków.... bez jaj

Gość fgfgfggfgh
najtansze to chyba 1000 zl ale bez oplat :O

Gość znajdziesz, ale
Tak, ale warunki będą beznadziejne i za taką cenę co najwyżej kawalerka. Daj swoje ogłoszenie, że szukasz. na tablicy.pl na przykład, albo w ogłoszeniach na stronie miasta.

Gość ja za tyle wynajmuję ( bez
opłat) ale znajomemu, ktory bardzo o nie dba ( b ladne mieszkanko). Obcy robili mi demolkę wiekszą lub mniejszą- stad ceny, bo musisz po kazdym lokatorze doprowadzc do porzadku.

Gość znajdziesz, ale
Zgadza się, bez mebli, albo mebli kilka i przedpotopowe, stare okna, bez lodówki, pralki nieraz, oprócz tego na parterze, bo nikt nie chce wynajmować albo z większym domu z kimś razem. Oglądałam tego trochę. Nędza straszna.