Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najeżonymen

Dziewczyna mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość najeżonymen

Mam przyjaciela, lubię z nim spędzać czas, bdb się rozumiemy, problem w tym, że on znalazł sobie dziewczynę, która wg mnie jest mało atrakcyjna. Dziewczyna całkiem ładna z twarzy, ale gruba. Toleruję grubsze dziewczyny, ale ona jest gruba, rękę ma jak moje 2 jak nie więcej. Ramie jej zwisa, szeroka jest bardzo. Mój przyjaciel ciągle mówi, moja dziewczyna tamto, tamto i wkurza mnie to, mówi o niej niczym fajnej lasce, a to gruba dziewczyna. Ciągle jak o niej mówi, wpada mi myśl gruba beka Gdy poszliśmy na basen i widzieliśmy kilka ładnych dziewczyn, powiedziałem tamta dziewczyna ma duże piersi, a przyjaciel powiedział moja dziewczyna ma duże jego dziewczyna ma duże, ale jest gruba taka myśl mi wpada ciągle nie mogę się pozbyć tego typu myśli mówi, że jest ładna, jednak nie poznał mnie z nią, żadnego znajomego z nią nie poznał, mówi, że znajomi mogą zrobić mu siarę, ale myślę, że wstydzi się, że jest laska gruba Widziałem przypadkiem go z dziewczyną i jest 3 razy od niego grubsza Kiedyś mówił, że jego dziewczyna sporo zjadła, miałem myśl jest gruba to dużo je Jakoś nie mogę się pozbyć tych myśli na temat jej tuszy jeszcze przyjaciel mówi dzisiaj moja dziewczyna idzie na domówkę, boję się tego jak będzie ktoś ją chciał podrywać mi wpadła myśl wtedy, kto będzie chciał podrywać grubą dziewczynę Tu mówi, że ją kocha, jednak gdy chciała się spotkać z jakimś kolegą mówił, że jeśli ona się z nim spotka to z nią zerwie, jak dla mnie to żadna miłość Do tego mieliśmy razem pojechać za granicę do Dani, a on mi mówi, że chce pojechać z dziewczyną Mieliśmy razem założyć sklep, to mówi, że chce z dziewczyną Zrozumiał bym gdyby się kochali, ale jeżeli dla niego żaden problem zerwać, gdy ona zrobi coś co mu się nie podoba jak spotkanie z kolegą, to jak można na tym interesy robić Po prostu musiałem się wygadać i wkurza mnie, że gada np moja dziewczyna widziała twój gameplaj na yt i nie podoba się jej, mówi też o swojej dziewczynie jak o fajnej ładnej kobiecie, a to gruba dziewczyna Gdy myślę o niej to stale wpada mi do głowy gruba

Gość klajfl
jemu widocznie grube lochy sie podobają ale wstyzdi się przed kolegami do t ego przyznać i tyle.

Gość Dla ciebie ona
jest gruba a dla niego widocznie w sam raz! Musisz się z tym pogodzic.

Gość blabliblu
lol, co Cię to że jest gruba? Tobie nic do tego. Jemu się podoba. a Ty zazdrosny czy co? ;/ ale mnie takie cos wkurza..

Gość Laaaaaaaaaaalalau
jesteś strasznie zawistną suką, w dodaktku zakompleksioną, bo dowartościowujesz się jej kosztem obgadujac ją na forum :O pewnie sama jesteś brzydka, dlatego jej tak nie znosisz hahahaha

Gość jkshguvsvGV
hahahahhahahahhahhaha dobre na poprawe humoru z rana

Gość do kogo ty sie zwracasz
Laaaaaaaaaaalalau ?? Przecież autor to facet!

Gość Pan grzecznyy
Najeżonymen, sądzę że przychodzi taki czas, że trzeba się pogodzić z pewnymi rzeczami. To niczyja wina, że twój przyjaciel jest hetero.

Gość zzxchklp
To jest dziewczyna Twojego przyjaciela i jeżeli nim jesteś to będziesz akceptował jego wybór, widocznie on,takie lubi