Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekiereczka_iskiereczka

Lepiej mieć więcej kasy na przyjemności czy większe mieszkanie???

Polecane posty

Gość ekiereczka_iskiereczka

Maż właśnie zaproponował, byśmy zmienili mieszkanie. Jego kolega sprzedaje, szuka kupca, sporo moze opuścic, mieszkanie ładniutkie, 110m2, 5 pokoi. My mamy 3 dzieci - 65 m2, 3 pokoje. Na razie pracuje tylko maż, ja wlasnie zamierzam wrocic do pracy. Do tej pory sporo pieniedzy odkładaliśmy, maz ma bardzo dobry zawód, wiec i dobrze zarabia. Jak zdecydujemy sie na wieksza chatke, odkladac bedziemy mniej wiecej połowe tego, co teraz. Mam nadzieje, ze niebawem dojda tez moje zarobki. Ale jednak sie boje. JAkie jest wasze zdanie?

Gość wieksze mieszkanie
przeciez wiecznosc nie bedziecie odkladac, zeby wyrownac to co wlozycie na mieszkanie, a dzieci rosna i beda chcialy miec swoje pokoje.

Gość bonjourrrrr*
Moim zdaniem jak sie ma swiadomosc, ze jest duzo kasy, to wydaje sie bez umiaru. Gdy sa jakies zobowiązania, wtedy czlowiek jest w stanie sie sprezyc finansowo i jeszcze cos odlozyc... Stawiałabym na mieszkanie :-)

Gość onehugforme
napisal bym cos ale po co ???? skoro autorem moze byc pracownik forum to nie ma sensu....

Gość onehugforme
napisal bym cos ale po co ???? skoro autorem moze byc pracownik forum to nie ma sensu....