Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona widziałam

masturbującego się chłopaka

Polecane posty

Gość aldona widziałam

stalo się to przypadkiem, on mnie nie widział. było w tym coś podniecającego, choć nie bardzo dla mnie estetycznego. widziałam na filmie dwie dziewczyny pieszczące się razem i muszę przyznac, ze choć nie mam skłonności do dziewczyn tylko zdecydowanie do chłopaków, widok masturbujących się dziewczyn wydaje mi się estetyczniejszy. a co wy o tym sądzicie dziewczyny/ czy widziałyście kiedys faceta w takiej sytuacji?

Gość ElWiRadwudziestolatka
ja widziałam mojego starszego brata przy takiej czynności :) miałem wtedy 15 lat. strasznie mnie to podnieciło i nie widziałam w tym nic nieładnego. inna sprawa ze się przestraszyłam, ze mnie zobaczy wiec nie patrzyłąm do konca. nie wiem czy wtedy, bo teraz to co innego, wytrysk nasienia byłby dla mnie miły? a dziewczyny tez chetnie popatrze jak by mi sie trafiło, masturbacja jest łagodniejsza i bardziej dyskretna

Gość ja nie widziałam
ale chętnie był zobaczyła. tak poprostu żeby wiedzieć jak oni to robią. a czy by mi się to podobało, czy nie? nie wiem. troche byłabym skrępowana tak sobie myślę. kiedyś widziałam faceta przebierającego się widziałam wszystko... i właśnie poczułam skrępowanie. choć muszę przyznać że był niezłe ciacho:) dziewczyny pieszczace się razem widziałam nie raz i nieźle mnie to podkręciło

Gość Robcio73
chetnie pokaze fajnej Pani jak sie bawie siusiakiem :)

Gość Juliusz C
"ja nie widziałam ale chętnie był zobaczyła" :O przeciez net tego pełen a jak tak na zywo, to szwadrony ochotników zaraz sie zglosza... :D