Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcedziecka

Już nie wiem jak uciekac co robic

Polecane posty

Gość niechcedziecka

Nie lubię dzieci, robią pod siebie,ulewa im się i śmierdzą.Jesteśmy prawie dwa lata po ślubie i moi rodzice i mój tesc ciągle dopytują o wnuki, wsparcie znalazłam jedynie w teściowej, która wszystkich pytających zbywa stwierdzeniem "młodzi są mają czas".Ostatnio mój mąż też zaczął nalegac na dziecko,mówi,ze już czas,że nie chce byc starcem jak przyjdzie mu isc do szkoły na zebranie rodziców.Przed ślubem planowaliśmy dwoje,wybraliśmy już nawet imiona. Jak mam przekonac męza zeby zrezygnował z posiadania dzieci?

Gość kokosroko_i_jajco_0_
dziecko to inwestycja teraz mu się ulewa gówno z dupy a za 50lat tobie to taka wymiana jest

Gość kokosroko_i_jajco_0_
chodzi mi o opiekę

Gość faceci zawsze chcą mieć dzieci
Bo dla nich to się wiąże z dumą i radościami wychowawczymi. A reszta to twoja "naturalna rola". Pokaż mu może jakiś filmik pokazujący, jak wygląda wypełnianie tej naturalnej roli.

Gość niechcedziecka
On wie jak to wygląda bo jego rodzeństwo ma dzieci a mąż jest chrzestnym do tych dzieci.

Gość wiśnieska
zaszyj sobie wlot sznurkiem szpagatowym

Trzeba było powiedziec mu przed ślubem że tak nie cierpisz dzieci. Teraz się nie dziw, że chce je mieć. Byłaś nieuczciwa względem niego i tyle.

Gość niechcedziecka
Wiem i to był błąd, ale bałam się że go stracę.

Gość niechcedziecka
jak mam wybic męzowi z głowy dziecko?

Gość wifigdansk
to znaczy mam rozumiec ze celowo go oszukalas uzgadniając przed slubem ze bedziecie mieli 2 dzieci i nawet imiona wybraliscie,zeby tylko go nie stracic?

Gość niechcedziecka
tak właśnie było

Gość wifigdansk
w takim razie sama sobie "piwa nawarzyłaś".nie ma działania bez konsekwencji,prędzej czy pozniej przed tym nie uciekniesz.jedyne co ci zostało aby zachować honor to powiedziec prawdę.ale to juz nie mój problem;tytuł trochę myli,myslalam,ze to powazny temat.trzeba było napisac "okłamałam męża,jak kłamać dalej?". bez odbioru.

Gość niechcedziecka
ja nie chcę dziecka i nie wiem jak uciekac od tego tematu i co mam robic? myślałam żeby powiedziec mężowi ze jestem bezpłodna ale boję się jego reakcji,że woziłby mnie do 100 róznych ginekologów aby to potwierdzic. Macie jakieś pomysły?

Gość zawsze coś się wymyśli
Ano nic, co teraz zrobisz. Możesz żreć potajemnie tabletki i udawać, że chcesz dziecka. Wymyśl coś, szkołę, pracę, kursy, hgw co, ale jakieś zajęcie. Może kasy nie macie zbyt wiele i trzeba najpierw coś zarobić, żeby byt zapewnić.

Gość nie przekonasz go, bo
prokreacja to biologia. Ma do niej prawo. Argumenty dosc smieszne podajesz - ile czasu dziecko robi pod siebie i smierdzi? to przeciez bardzo krotki czas. Raczej ty masz przed soba dluzszy okres robienia pod siebie, jak dozyjesz starosci.

Gość niechcedziecka
Mamy pieniądze,mąż dobrze zarabia ,studia skończyłam, kurs kroju i szycia też ukończyłam choc wcale nie chciałam ale po to aby nie miec czasu,bo niby sama ubranko dziecoim jakieś uszyję.Tabletki łykam. Mamy domek,puste 2 pokoje czekają na dzieci, tylko,że jak ich nie chcę,chcę wyjeżdzac, chcę nadal spotykac i bawic się ze znajomymi choc i oni się wykruszają,bo łączą się w pary i rozmnażają.

Gość powiedz jasno,ze nie chcesz,
nie rób z niego idioty, bo to powazna decyzja zyciowa. Licz sie z tym., ze jest to powód do rozwodu.

Gość niechcedziecka
no wiem,może nie długo robi pod siebie.Mąż nawet opiekunkę chce mi zatrudnic jak narzekam,że będę zmęczona .On jest takki kochany ale czy nie zostawi mnie jak nie dam mu dziecka?

Gość niechcedziecka
Nie mogę mu powiedziec,że nie chcę, robie co mogę i odwlekam ten temat jak tylko mogę w nadziei że może zrezygnuje z dzieci.

"Wiem i to był błąd, ale bałam się że go stracę." ... :O Uczciwie powinnaś powiedzieć że nie chcesz dzieci i to jest woje ostatnie słowo na ten temat. On nie jest twoją własnością. Pomysł z potajemnym braniem pigół będzie zaprzeczeniem twojego ślubowania. Zastanów się czy kochasz bardziej jego czy jego obecność.

Gość niechcedziecka
na dzień dzisiejszy nie wiem czy np za 10 lat nadal ne będę chciała miec dzieci,może do tego dojrzeje.Potrzebuje rady jak to przeciągnąc,co zrobic? Kocham jego i jego obecnosc.

Gość bierz tabletki po kryjomu
i kiedy uznasz za stosowne odstawisz jaki problem.

Gość niechcedziecka
biore:) ale on chce isc ze mną do gina i powiedzic mu ze staramy sie o dziecko a dziecka nie ma a jak ma byc jak łykam pigułki, boje sie ze wpadne z tym kłamstwem.

Gość lafirynda997
"faceci zawsze chcą mieć dzieci Bo dla nich to się wiąże z dumą i radościami wychowawczymi. A reszta to twoja "naturalna rola". " taa oni chca dzieciory a jak przychodzi co do czego to chwile sie pocieszy a potem spierdala gdzie pieprz rosnie, stosuje wszystkie mozliwe wykrety a kobita zostaje sama z wiszacym rozmymlanym cycem i wrzeszczacym dzieciakiem

Gość lafirynda997
tatus raz na tydzien zmieni pieluszke i sie cieszy ze jest takim wzorowym ojcem. Oni sobie spia a kobita musi warowac w nocy

Gość lafirynda997
noo, masz na to warunki