Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajstopowaaaa66

Jakiej firmy są wg was najlepse rajstopki?

Polecane posty

Gość rajstopowaaaa66

Ja pomimo wielu przygód z rajstopkami dla dzieci nr 1 daje Woli.lubie tez gattę i Yorkiera (tanie a fajne).Niestety bardzo zawiodam sie na Next- dałam 60 zł za 3 pak a nitki przy wzorku na rajstopie wyszły juz 1 dnia,ponad to maja koszmarnie długa stopę,pieta była u córki na połowie łydki,a szkoda bo tak mi sie ich wzorki podobają dodam tez jakim badziewiem jest primark,tez zamówilam 3 pak córce zeby miała do zerówki,niestety wszystkie rozlazły się na szwie w kroku po 1 dniu noszenia,sa jak szmaty,nadają sie zima pod spodnie albo po domu,nigdy więcej...

Gość rajstopowaaaa66
przepraszam za lierówke w tytule-oczywiscie najlepsze

Gość sssssss91821
gatta :)

Gość rajstopowaaaa66
w tamtym roku tez w biedronce kupiam rajstopy i fajnie się nosiły :-)

Gość ja kupuje rajty dzieciom w hm
k

Gość inga85uu
Tylko Syntex! Moja młodsza córka nosi jeszcze rajstopy i podkolanówki po starszej. żadna z par mi się nie podarła, czego nie mogę powiedzieć np. o tych z primarka.

Gość rajstopowaaaa66
syntex?A gdzie sie je kupuje?bo szczerze mówiąc pierwsze słysze o takiej firmie a te z primarka fakt,beznadzieja juz nigdy nie kupię.

Gość inga85uu
Syntexowskie produkty można spotkać na allegro. Można je też kupić prosto od producenta. Ja kupowałam rajstopy i podkolanówki będąc przejazdem w łowiczu w ich sklepie stacjonarnym. Wiem też , że prowadzą sprzedaż internetową. Możecie sprawdzić ich oferte na www.syntex.pl

Gość dupa mamuta a
Calzedonia

Gość ffwf
Wola Moja 3-latka hasa w takich po placach zabaw i w przedszkolu a śladów noszenia ku mojemu zdumieniu nie widać. No i wzornictwo mają na wysokim poziomie, bez trudu znajdzie się np jednokolorowe rajstopy z Woli, w ładnych kolorach.