Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bida z nędząX XXL

chciałabym zrobić normalne zakupy

Polecane posty

Gość bida z nędząX XXL

Tak sobie siedzę i myślę jak dawno nie robiłam normalnych zakupów. Normalnych czyli iść kupić wszystko co jest mi potrzebne mąkę cukier kawę i takie tam, coś na co mam ochotę np. dzisiaj zjem sobie czekoladę i jogurcik, o ciuchach nawet nie wspomnę. Ostatnio kupuję tylko chleb i margarynę do smarowania i nic wiecej.

Gość Małgorzata 47
Kochane mamy bierzcie przykład ze mnie i róbcie zakupy tam gdzie ja.Ja tutaj robie codzienne zakupy przez internet. tanio , darmowa przesyłka.Luksus.Nie ma targania siatek z miasta http://www.familo.com/r/malgorzata-familo

Gość Zdziwiona 26
Co stoi na przeszkodzie bys robila "normalne" zakupy?

Gość huioa
ja zarabiam 1300 zł 100 idzie na opłaty i benzyne reszta na jedzenie i szaleństwa :o

Gość Do kiwi
Jestes chora na glowe! Wydaje Ci sie, ze ludzie, ktorym brakuje kasy, siedza na dupie i nic nie robia, zeby miec wiecej pieniedzy?! Ja juz ponad rok szukam zlecen dodatkowych zeby dorobic a pol roku lepszej pracy - robie to aktywnie - i DUPA!

my za sam wynajem mieszkania 1100 płacimy plis do tego opłaty praktycznie wychodzi nam dwójka z przodu..nie liczę tu paliwa do auta......dobrze że męża wypłata zostaje

Gość Do kiwi
Dzejzus, jak mnie irytuja ci ludzie, co fuksem dostali dobra prace zaraz po studiach albo maja bogatych mezow a nie wiedza jak sie szuka pracy albo maja fuchy po znajomosciach!!! Ja od studiow zapieprzam i sie ksztalce, najpierw bylam na stazu bo nic innego nie bylo (i przyjmowali i tak tylko osoby z rozleglymi umiejetnosciami z roznych dziedzin), pozniej jedna praca nie najlepsza finansowa, ale tez nienajgorsza, 12 ha na dobe i mobbing, teraz druga, szukalam jej 7mcy, latwa, prosta, nie rozwijajaca, na umowe zlecenie i z tragicznym wynagrodzeniem. I za kazdym razem szukalam czegos lepszego i dupa, w zeszlym roku przynajmniej dorabialam troche, a teraz to kicha jest

Gość Do kiwi
Jak masz takie swietne pomysly o znajdowaniu super pracy, to moze doradz autorce, jak jej szukac, a nie wymadrzaj sie i mow ludziom, ze masz tyle oplat, ile oni zarabiaja :o

Do kiwi Nie dopatruj sie czegoś czego nie ma :-/ miny postawione do zdań mówiły same za siebie w jaki sposób wyrażam swoje zdanie. Skoro autorce tak cięzko to napisałam aby może spróbowała poszukac innej, lepszej pracy:-/ nigdzie nie napisałam że nic nie robi :-/ a co do tego zdania z opłatami to takie sa fakty, dziewczyna ma 1300zł a ja tyle mam opłat proste :-/ Nigdzie nie było w moich zdaniach ironii w ich kierunku ani przekazu że jestem lepsza wiec nie dopisuj do moich wypowiedzi swoich odczuc jak o moich :-/ bo bzdury gadasz :-/.

Do kiwi "Dzejzus, jak mnie irytuja ci ludzie, co fuksem dostali dobra prace zaraz po studiach albo maja bogatych mezow a nie wiedza jak sie szuka pracy albo maja fuchy po znajomosciach!!! " PS: Jestem pośrednikiem nieruchomości i doszłam do tego ciężką pracom a nie po znajomości więc nie obrażaj mnie. Dużo czasu na to poświęciłam, duzo godzin i nie pozwolę abys mnie bez podstawnie obrażała. A to że Ty sie starasz i nie możesz znaleźć lepszej pracy to co, to moja wina?:o

Gość dERASQ
NIBY SESTEŚCIE MĄDRE WYKRZTAŁCONE ZAJMUJECIE INTRATNE STANOWISKA A BYKI WALICIE JAK DZIECI Z PODSTAWÓWKI... PIERDOOLENIE GŁUPOT! WSZYSCY JESTEŚCIE GŁĄBAMI I KLEPIECIE BIEDĘ!

dERASQ - wyłącz Caps Lock i będzie git :) A co do błędów to masz rację. Wszyscy mądrzy, po studiach a po polsku nie potraficie napisać paru słów.