Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogaczkafinansowa

Wstydze sie bogactwa

Polecane posty

Gość bogaczkafinansowa

No dokladnie. Jak se kupie buty albo bluzke czy cos tam i sie mnie ktos pyta ile kosztowala czy gdzie kupilam to mowie ze 80 zlotych bo sie wstydze pryzznac ze 460 :O nie chce zeby mowili ze sie chwale albo cos :O

Gość gdzie jest prawik
ja też za tyle kupuję i nie uważam zeby to było jakies bogactwo:P jakbyś kupowała buty za 3000 to moze by było, ale 400-500 zł to norma w dzisiejszych czasach ;) nie jestes bogata ;)

Gość bogaczkafinansowa
A jak sie mnie pytaja gdzie kupilam to staram sie omijac odpowiedz :O Mowie ze w jakims tam butiku, taki maly, nie wiem jaka to ulica itp.

Gość gdzie jest prawik
ja tez kupuje za tyle buty i nie uważam tego za bogactwo ;) to norma w dzisiejszych czsach raczej :) nie masz sie co wstydzić, bo nie ejsteś bogata :P

Gość bogaczkafinansowa
gdzie jest prawik - No moze w Warszawie to norma, ja mieszkam na prowincji, tutaj buty droższe niz 160 złotych czy bluzka drozsza niz 100 uchodzi za bogactwo, tu ludzie kupuje buty na 3 sezony za 100 zlotych.

Gość hgyuuy
czym sie zajmujesz,ile miesiecznie zarabiasz?

Gość bogaczkafinansowa
7 tysiecy netto.

Ja polecam kupować coś wartościowego po kryjomu:D.No i wartościowe nie znaczy drogie:P.Jest pełno drogich bubli:P.A co planujesz w najbliższym czasie kupić:classic_cool:.Chętnie doradzę ale jeszcze chętniej odradzę:D.

Gość hgyuuy
calkiem niezle a pracujesz jako?

Gość bogaczkafinansowa
A wiecie jakim samochodme jeżdże? Starym polonezem rocznik 1999 żeby sie nie wybijac.

Gość bogaczko
chcesz sie zamienic? ja zyje za 800

Gość to może teraz rozwód
Czym się zajmujesz ze wyciągasz siedem tysi?

Gość bogaczkafinansowa
Prostytutcja :classic_cool: Max Zander - No, tylko zima musze wstawac godzine syzbciej zeby ruszc :classic_cool:

Gość moje skr zdanie
lepiej skrywać swoje wydatki, kogo to obchodzi, ludzie sa zazdrośni, a komu to potrzebne... tylko gadaj o rozsądnych cenach a nie ze kosztowały 80 zł a nie 460zł ;/ wtedy bym powiedziała ze kupiłam za 180zł

Gość moje skr zdanie
i lepiej sie przeprowadź do miasta, a nie m ęcz sie na prowincji,,, wczoraj oglądałam cejrowskiego, co też jest bogaty,,, a jeździ jakimś starym gratem po dziadku,

Gość bogaczkafinansowa
to była ironia o prostytucji :classic_cool: moje skr zdanie - No, racja. Wiadomo, rozni sa ludzie, nie kazdy zazdrosci ale duzo jest ktorzy zazdroszcza.

Gość nie dużo
Buty za 600 zł i to uważasz za bogactwo? też mieszkam na wsi ale jeżdzę autem za 200 tyś.Co mnie obchodzą inni i dodam że nie pracuję.

No nie mogę... To jest problem? Dla mnie problemem jest to, że potrzebuję kasy na życie, buty zimowe, kurtkę, bilet miesięczny- zwyczajnie nie mam i modlę się żeby ta zima nie przyszła a Ty narzekasz że masz za dużo kasy??? Prowokacja. Taki problem nie istnieje.

Eee yyy mmm właściwie to się nie modlę, po prostu wkurwienie mnie naszło co za głupi problem. Z resztą 7 tys to nie jest suma nie do wydania. Mogę jej pomóc jak tak sobie z tym nie radzi :D

Nosz kurcze nie mam rowerka:) A tak na serio, jestem inż, właśnie zaczęłam mgr i jak się studiuje dziennie to się nie cierpi na nadmiar kasy. Stąd ta chęć pomocy tamtej Pani w wydawaniu kasy.