Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama_Kalinki_ki

Co robić ?????????? Szczepienie.......:/

Polecane posty

Gość Mama_Kalinki_ki

Mieszkamy razem w domku razem z moją siostrą -jej synek zaraził się chorobą zakaźa i przechodził ją do teraz (dziś jest 7dzień) -gdzie trwa ona 7/10dni...My mamy osobne mieszkanko na piętrze i mója córcia nie zaraziła się do dziś (nie miała styku z dzieckiem zakażonym) i niby jest ok ale jutro mamy iść na szczepienie i zastanawiam się czy iść..czy przełożyć? Sama nie wiem..:/ córcia ma 6msc Co wy byście zrobiły ?

Gość mamciaaaa
idz. lekarz przed szczepieniem ja zbada to powie czy mozna szczepic czy nie

Gość oj rozstepy nadciagaja!!
jaka to choroba?dzieci lepiej przechodza te choroby i wyobraz sobie,ze nie sa one tak straszne jak chca firmy farmaceutyczne zebysmy mysleli.

Gość Mama_Kalinki_ki
Źle zrozumiałaś..:) Nie chcę szczepić na tę co ma siostrzeniec ... Tylko na obowiązkowa zółtaczke

Gość oj rozstepy nadciagaja!!
nie panikuj dziecku nic nie bedzie.ja swojego nie dalam zasczepic wogole i ma juz 2 lata i zyje.takze rob jak chcesz

Gość ojtam ojtam
ja bym nie poszła ale wiem że mój lekarz nie szczepi jak ktoś z domowników jest chory choćby to był katar - więc bez sensu iść i dziecko i siebie męczyć - ja szczepiłam dziecko ale każde szczepienie przesuwałam ok 2 - 3 m-ce - i synek musiał być super zdrów i wszyscy w domu

Mój maz od czwartki chory, corka - Kalina notabene :) przebywa z nim w 1 pomieszczeniu normalnie, dziś zostala zaszczepiona ;) dr powiedziala że choroba już by się u niej wyklula gdyby się zarazila, osluchala ja, zobaczyla i wszystko ok. Idz do swojego pediatry i powiedz że miala kontakt z kims chorym :) pozdrawiam

Gość uppppppppppppppppppppppq
hop

Gość jezu , nie wyobrazam sobie
ja bym na razie nie szczepila tylko poczekala ze 2-3 tygodnie.

Gość flowersgarden
ja tez bym na razie nie szczepila, szczepienie moze poczekac, mozna je odroczyc nawet o kilka miesiecy w razie potrzeby wiec czym jest np kilka dni zeby sie upewnic czy dziecko jest zdrowe