Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fattie

Jak schudnąć?

Polecane posty

Gość Fattie

Witam. Mam 19 lat, 167 cm wzrostu, ważę około 63 kilogramów i chciałabym zrzucić 8. Moim planem jest jedzenie około 1000 kalorii dziennie + godzina jazdy na rowerze stacjonarnym. Chciałabym wspomóc ten proces i kupić jakieś dobre tabletki, które pomagają w odchudzaniu, zmniejszają apetyt itd. albo są pomocne w spalaniu tłuszczu. Możecie mi coś polecić? Nie chcę brać czegoś, co nie będzie dawało żadnych efektów, wolę polegać na sprawdzonej opinii. Szczególnie zależy mi na spaleniu tkanki tłuszczowej z brzucha, bo tam mam jej najwięcej i w zasadzie głównie tam mi się gromadzi... Chcę się tego pozbyć jak najszybciej! Z góry dziękuję za odpowiedzi (:

Daj spokój z tabletkami. Nie ma sensu się faszerować jakimiś świnstwami, kiedy można spokojnie tego uniknąć. Ja polecam skorzystanie z usług Primavery (Jastrzębia Góra), gdzie można wybrać się na szybkie wczasy odchudzające, które przyniosą szybko pożądane efekty w zdrowy sposób :)

Gość sekta
aleee pasztet

Jeśli chodzi o suplementy, to odradzałbym mocne spalacze tłuszczu, takie jakie biorą kulturyści czy inni sportowcy chcąc szybko zrzucić wagę przed zawodami. One są dla profesjonalnych sportowców, których organizmy są przystosowane do szybszej zmiany wagi. Tobie zalecałbym coś na naturalnych składnikach, np. Aminas Vitalkost http://drlucas.com.pl/pl/p/Aminas-Vitalkost-BIO-/77 - to są zmielone warzywa i owoce, suplement może być stosowany jako posiłek, np. w pracy lub podczas podróży, zaspokaja apetyt, a nie jest wysoko kaloryczny.

Gość i znowu taaaaaaaaaaaa
reklama daj se siana

Gość seksi pleksi
ja chodze na basen 2 x /tydzień niewiele schudłam, 3-4 kg ale od stycznia zaczynam częsciej i mam nadzieje na utrate 5 kg

A ja polecam chrom i błonnik. Nie zareklamuje żadnej firmy, nie pamiętam z czego ja brałam :) A 1000 kcal to dobra dieta, ja na niej schudłam 10 kilo :) (2 kilo przytyłam w święta i teraz zrzuciłam je na 3-niowej diecie oczyszczającej). Od 1.01.13 wracam do 1000 kcal.