Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alp7

mozliwe ze ciaza?

Polecane posty

Gość Alp7

Sie zastanawiam czy jestem w ciazy czy jak? Przytulanko bylo nie dawno

Gość Alp7
Cyc mnie nie boli specjalnie ale jakis taki ciezki, latam do wc co 5 minut, caly czas cisnienie podniesione utp. mozliwe ze to jest to? chcialabym i tak sie zastanawiam a nie chce sie specjalnie nakrecac ;/

Gość Alp7
za 2 tyg mniej wiecej ;/ strasznie chce ale nie chce sie niepotrzebnie podniecac tym ;/

hmmmm...to zalezy czy mialas owulke i wogole.jak tez chce miec moze bedzie bo znaki sa choc moze i byc udumane jak sie duzo czyta i wogole.po koniec miecha mam miec okres ale nie chce.czas juz na baby...zegar tika,pisz na bierzaca bedziemy wiedzieli czy ci sie udalo.

Gość pewnie ze ciąża !
zaraz zaczniesz rodzić - głupote chyba!! Jak można mieć objawy ciąży na 2 tyg przed okresem !! głupota idiotek z kafe sięga zenitu!

Alp7 - nie słuchaj tych nawiedzonych mamusiek co tylko dogryzają innym i nie są profesjonalistkami!!!. Ja powiem ci tylko tyle!! Dla Ciebie wybrałam wróżenie z pierza bo własnie trzepałam poduszke do snu i jakos mi sie tak troche pierza wytrzepało i ułozyło w idealną wrózbe dla ciebie!!!!. Mam dla ciebie nowine - jestes w ciązy!!!!!! Wiem wiem za wczesnie pewnie dla ciebie i nie chcesz sie jeszcze cieszyc ale ja juz wiem!!! Mozesz byc spokojna!!. To bedzie chłopiec i urodzi sie w niedziele. Bądz cierpliwa juz niedługo!!!!