Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Jeśli kobieta spogląda w krocze na rozporek

Polecane posty

Gość palicja
jest facetem mysli tylko o jednym kobieta patrzy w oczy, zerka, usmiecha sie, na usta patrzy

Gość igygftr
podobasz jej się :Pja jeszcze patrze na tyłek

Dzisiaj właśnie ją przyłapałem, najpierw patrzyła się w oczy a później co raz na rozporek. Trochę poczułem się nie zręcznie bo ona tak jakby tego w ogóle nie ukrywała.

Gość szelli
moze szukala skarpety

Po co może chcieć żebym widział? - jak to? podrywa Cię może miałeś tam plamę :D:D ja też się czasem gapię jak ktoś ma plamę na ubraniu ostentacyjnie, żeby się ogarnął :D

Gość za 12 min
nie spotkalam sie jeszcze z takim zachowaniem kobiet :D ogolnie wiadomo ze mezczyznisie gapia, sa wzrokowcami i to ich podnieca mlode kobiety podnieca co innego i raczje nie przejaiwja takich zachowan pewnie jakas starsza i wyuzdana chce ci dac znac ze ma ochote:P ile ma lat?

Kiedyś, też złapałem kobieta jak spojrzała na mój rozporek ale zrobiła to szybko i zaraz odwróciła wzrok, a ta robiła to co chwilę.

Gość okcporeijfvrfvrfvvbgbvgt
ma na ciebie chcętkę

chętkę

Gość lallllalalallllaaa
ja czesto patrze facetom na rozporek i w ten sposób oceniam, czy mają dużego ;)

To co teraz zrobić, bo ona pracuje w takim sklepie i ja tam przyjeżdżam raz na tydzień z dostawą, ale w tym sklepie siedzi z nią chyba jej ojciec i czasami matka. I teraz nie wiem czy przy nich jak się zachować.

normalnie a jak masz się zachowywać?

to chyba ona ma problem :-P jesli w ogóle ktoś ma tu problem rozbiera wzrokiem obcego faceta przy rodzicach :) jest jakaś różnica wieku między nami? ja mam 23 lata i też mi się zdarza patrzeć... tam gdzie chcę :-P

No jesteśmy w podobnym wieku, ja mam 24 i ona nie więcej. Jej ojciec niczego nie widział, bo on mi rozliczał faktury a ona siedziała z boku i się patrzyła.

Chodzi o to że jakbym był z nią sam na sam to mógłbym jakiś flirt zacząć, nawet numer wziąć a przy jej starych to jakąś tak trochę nie wypada.

Gość jarzębina czerwona
Jak facet mi sie podoba,tez patrzę w oczy a potem na rozporek.Myślę sobie-ciekawe jakiego ma dużego?

Gość patrzyła

Opowiadam coś tam chwilę koleżance, o czyms i patrzę w tamtą stronę. Za chwile odwracam się, a on patrzyła mi się na krocze chyba z 4 sekundy, po czym odwróciła głowę. Kurczę, pomyślałem sobie, że może mieć ochotę na spotkanie ze mną jakieś czy coś. Jak myślicie, czy to możliwe? Nie wiem, jak miałbym ją o to spytać, to mogłoby byc strzał w kolano, nie chcę być skłócony z nią, bo widzimy się często.