Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

Czy da rade go rozkocha

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

Znamy się 3 lata... Byliśmy kiedyś razem. nie wyszło. P długim czasie odnowilismy kontakt czysto erotycznie, potem mielismy kontakt czysto przyjacielski z mała nutka romantyzmu. Kontakt mielismy stały. Wspólne wyjazdy, weekdny kina itd. Zawsze miał co chciał. Teraz juz tak nie jest odciełam seks, rozmawiamy spotykamy sie, chemia miedyz ami jest. Myślicie ze jak go przetrzymam bez seksu z pół roku to przybiegnie na kolanach Jego zyciowa dewiza brzmi :Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi:Bo 2-3 rayz próbowął i nie wychodziło.

Gość krótkonoga iwona 16
chemia? co to za slowo durna kur-wicho

Gość onaonanoaona
Ale czy on chce czegoś więcej? Widzisz, mam ten sam problem co Ty. Kiedyś bylismy razem, potem tylko seks, na zmiane z przyjaźnią. Spotykamy sie do tej pory. Nie wiem co mogłoby pomóc? Może całkowite zerwanie kontaktu? Być może wtedy poczułby że coś stracił...'

Gość porucznik komandos przechuj
znajdzie inna na bzykanie.

Gość volga_jasnowidzaaa
brak kontaktu powodu...nic nie zmienia.

Gość onaonanoaona
ale jak długo nie mieliście zadnego kontaktu? Czy powiedzialaś mu że nie chcesz się z nim więcej widziec? (nie, że nie możesz bo masz dość układu). Własnie wydaje mi się, że tacy faceci widzą w nas dziewczyny gotowe na poswiecenie, ze pojdą za nimi na koniec świata.

Gość volga_jasnowidzaaa
olałam go na miesiac... spotykałam sie z kims i nie chciałam sobie głowy zawracac ukłuło go ale sytuacji to nie zmieniło i raczej juz nic nie zmieni

Gość volga_jasnowidzaaa
czuj się żałośnie

Gość onaonanoaona
hmm, miesiać to krótko. Nie wiem co Ci radzić. W sumie u mnie wygląda to tak, że jak go olewam, nie chce sie spotkac to on wtedy jest zajebiście miły, prosi o spotkanie, jest cudowny. Ale jak chociaż troche okaże uczuć to jest oschly i sie nie odzywa :|

Gość volga_jasnowidzaaa
:)