Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to gospodarna czy nie?

Kuzynka stwierdziła,że źle gospodaruję kasą...

Polecane posty

Gość to gospodarna czy nie?

Jestem na wychowawczym-oczywiście bezpłatnym. Mąż ma sporą pensję. 600 zł wynoszą opłaty związane z mieszkaniem, ok 750zł kredyt i jakieś 1500 idzie nam na życie,a resztę odkładamy. Codziennie jemy warzywa i owoce, na obiad na ogół drugie danie z mięsem lub rybą. Dziecko ma pełno zabawek i ciuchów-znaczną część ciuchów kupuję w ciucholandach. I ta kuzynka (wie ile zarabia mąż,bo jej narzeczony pracuje w finansach w firmie mojego męża i jej powiedział), stwierdziła,że kiepsko się rządzimy kasą,bo na urlop jeździmy tylko raz w roku i to nad polskie morze,a ona za takie pieniądze to ona by non stop gdzieś jeździła,kupowałaby tylko nowe ubrania i często jadala w knajpach.

Gość kocilapka.a
Jakby mi tak ktos powiedzial,to bym mu urwala wypowiedz w polowie,mowiac -gowno cie to obchodzi,poza tym nie interesuje mnie twoje zdanie na ten temat.

Gość zgadzam sie z poprzedniczką
j.w.

Gość louisedeemercs
ale macie powody do zakladania tematow. i ty autorko jestes matką i powazna osoba?

Gość kasia zosia kasia
tylko 1500 zł wydajesz na życie??? jak ty to robisz???

Gość ze smietnika
narzeczony kuzynki zlamal tajemnice zawodowa mowiac jej o zarobkach pracownika.

Gość hakuna mata ta
nie lubie takich głupich bab co sie wcinaja w czyjes finanse. jedni wydaja mniej jedni wiecej. kazdy ma swoje potrzeby i swoj sbosob zycia. proste i guzik komu do tego