Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina456

Zgaga na początku ciąży? Czy to się zdaza?

Polecane posty

Gość karolina456

Witam Kobitki. Podejrzewam ciążę. Dlatego pytam czy zgaga na początku ciąży się zdaza?

moja koleżanka miała przez 3 miesiące pierwsze zgagę...ale to, że masz zgagę nie oznacza od razu, że jesteś w ciąży ;)

Gość karolina456
Oczywiście zgadzam się. Tyle że okres spóźnia się już 2 tygodnie.

Na dobrą sprawę mogła bys wiedziec o ciązy juz od 3 tyg jak bys zrobiła BHCG a nie czekała na zgage!!! A poza tym to zgaga doskwiera chyba pod koniec ciązy a nie na początku???? Pozdrawiam

Gość karolina456
caffelatte77 dlatego zadalam pytanie czy zgaga zdarza się także na początku ciąży. Ją też słyszałam że zgaga pojawia się pod koniec ciąży a nie na początku. Czekam tyle bo mam nieregularne miesiaczki. Ale nic na ten okres nie wskazuje jak na razie.

Gość mhjhjhu
u mnie zgaga pojawiała się w 12 tc (całe dnie mnie męczyła) i obecnie (17 tc) jest juz sporadycznie. Wiem, ze na pewno wróci pod koniec ciązy...eh...

Gość takumnie
Ja mam zgagę cały czas, zaczęła mnie męczyć 2 dni przed spodziewanym terminem @, ale wtedy w ogóle jej z ciążą nie łączyłam. Męczy mnie już 5 miesiąc.

Gość karolina456
Tyle że ja w 12tc napewno nie jestem bo okres spóźnia się 2 tygodnie. Więc nie wiem czy wcześniej zgaga może się zdarzyć.

Gość karolina456
Ją oprócz zgaga mam jeszcze mdłości. Tyle że raczej wieczorem a nie rano. I wtedy gdy coś zjem to mnie mdli. Dziwi mnie też to że gdy zapale papierosa czuje dzwony ścisk w żołądku i mdłości. Ale nie wiem czy to można wiązać z ciążą.

Gość zgagulec
Meczyl mnie prawie cala ciaze od poczatku z mala przerwa ok 20 tyg i do samego konca masakraaaaa. Winny jest progesteron ktory powoduje rozluznienie miesni przelyku i powoduje zgage

Gość karolina456
Mnie dziś tak męczy zgaga i do tego jeszcze chora jestem. Strasznie mi zimno. Chciałam jeszcze zapytać czy gdybym była jednak w ciąży to czy jak wypije febrisan to dzidziusiowi nie zaszkodzi?

Gość zgagulec
Kochana herbatka z miodem i cytryna i do lozka zadnych lekow nie bierz