Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drozenka

Moja 13-letnia córka

Polecane posty

Gość drozenka

zakochała się w 10 lat od niej starszym bratu mojego partnera. Nie daje sobie wytłumaczyć że on jest dla niej za stary. Juz nie mam sił na nią. Zaczęła dojrzewać i buntuje sie okropnie.

Gość fsssssssssss
przecież nie są rodzeństwem

Nie daje sobie wytłumaczyć że on jest dla niej za stary. - :D to straszne zmusza Cię do wydatków na ślub:D

Gość kakarina
Przeczekaj. Najgorzej zrobisz, gdy będziesz cały czas jej mówiła, że jest dla niego za młoda itp. Młodzi ludzie są przekorni, po takich słowach jeszcze bardziej będzie szukała z nim kontaktu. Sama tak miałam. A co na to ten kuzyn ?

Gość drozenka
jemu to chyba pochlebia. Przzyjeżdża do nas czasem, ale rzadko, posiedzimy wtedy wszyscy razem we czwórke, córka jest wniebowzięta jak on na nią patrzy. A wiem że nic do niej nie czuje, miał dziewczynę w swoim wieku i niedawno zerwali.

Gość fwR
Przecież on na pewno nie traktuje jej poważnie.

Gość fwR
a po co on przyjeźdza????? no tu juz bym sie martwiła.

Gość kakarina
Skoro on nie traktuje jej poważnie to spokojnie, będzie dobrze ;p Przejdzie jej, pozna kogoś innego i nawet nie będzie pamiętać o tym zauroczeniu. Przede wszystkim jej nie przygaduj, bo będzie jeszcze gorzej.

Gość drozenka
Mój partner opowiadał ze ten jego brat, w pokoju na ścianie ma plakat polańskiego podobno to jego autorytet moralny.

Gość fsssssssssss
""zakochała się w 10 lat od niej starszym bratu mojego partnera"" nie bratu tylko bracie

Gość drozenka
On przyjeżdża razem ze swoim bratem czyli moim facetem, bo z ojcem córki nie jestem. Lubimy razem posiedzieć, posmiać się, czasem też przyjeżdząją inni znajomi, to chyba normalne. Jednak martwi mnie to że córka kiedys wygadała się przez przypadek że Daniel napisał jej smsa. Kurcze martwi mnie to, bo mam wrażenie że ona zaczyna dosłownie świrować na jego punkcie. Boje się że zacznie się do niego dowalać, narobi sobie kłopotów, bo facet jak facet, wiadomo o czym mysli. Mam tylko nadzieję że on nie traktuje jej jako kobiety tylko jako dziecko jeszcze bo wkońcu to dziecko dla niego.

Gość kakarina
Skoro tak się martwisz to z nim pogadaj jak sprawa wygląda i poproś żeby nie wygadał się jej o waszej rozmowie.

Gość drozenka
Ten daniel pisał w sms ze chce zaprosić córeczkę do ZOO partner opowiadał że nie dawno kupował bilet na samolot do Szwajcarii z datą dzień po planowanej wizycie ww ZOO:(