alaruna 0 Napisano Październik 23, 2012 Pink test wykonany 6 tygodni po stosunku z porannego moczu? Moge mu zaufac? Wynik negatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Październik 23, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszedl na .....lewo Napisano Październik 23, 2012 możesz zaufac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszedl na .....lewo Napisano Październik 23, 2012 po takim czasie kazdy test wykryje ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Październik 23, 2012 Dziekuje za odpowiedz. Nie bylam pewna tego testu dlatego pytam. Chcialam sie dowiedziec czy na 100% moge mu zaufac, czy jest wiarygodny. No, ale mysle, ze po 6 tygodniach od stosunku powinien byc wiarygodny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszedl na .....lewo Napisano Październik 23, 2012 mnie nigdy nie zawiódł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Październik 23, 2012 Czyli uwazasz, ze na 100% nie jestem w ciazy, jesli tak pokazal po 6 tygodniach z porannego moczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAMA2013LUTY 0 Napisano Październik 24, 2012 powiem tak, niby wykrywa ciaze po 6 dniach, ja robilam test to wyszedl negatywnie (kilka dni po spodziewanej @) bylam juz wtedy w 3tc, kolejny taki test zrobilam gdzy kolejna @ nie przyszla i wtedy zobaczylam II krechy - 6tc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaruna 0 Napisano Październik 24, 2012 Czyli juz 6 tygodni po powinien dac wiarygodny wynik.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiki19 Napisano Grudzień 17, 2012 3tygodnie temu robilismy dzidzie, chce zajsc w ciaze . wczoraj powinnam dostac okres dwa dni temu robilam pink test i wyszedl negatywny kiedy powinnam zrobic nastepny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zrób sobie lepiej Napisano Grudzień 17, 2012 test z krwi koszt ok 30 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metis86 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Szkoda pieniędzy na testy z apteki, warto wydać te 30 zł na betaHCG z krwi , niż powtrazać 5 razy test z apteki każdy po minimum 10zł.Przerabiałam to 2 tygodnie temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach