Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaz

Najwięksi zboczeńcy na erotycznym

Polecane posty

Gość xaz

Kogo uważacie za najbardziej perwersyjnego tu?

Gość wowo wowo
Vera i jej stado baranow ,

Hmmm. Siebie, Dark, "Kolorową", możliwe, że kogoś pominęłam. A jeśli chodzi o facetów to chyba nie mogę wymienić. :classic_cool: Może uległy, ale to ze względu na to, że wydaje mi się być otwartym człowiekiem, ale praktycznie nic nie wiem na temat jego doświadczeń czy fantazji. Pomarańczy nie biorę pod uwagę.

Gość to Perwersja, jest nie tylko
seksualnie zboczona, ale jeszcze psychicznie pokręcona. Ted Bundy to przy niej normalny człowiek.

Gość to Perwersja, jest nie tylko
a ludzki przedmiot z osobników z chromosomem Y, bo mężczyzną nazwać go nie można.

Gość stale bywalczynie forum
to dopiero zboki;)

Gość myślem wienc jestem
Perwersja, ludzki przedmiot.

Gość wow wow wowo
23.10.2012] 23:54 [zgłoś do usunięcia]wowo wowo Vera i jej stado baranow , 8 8 już się desznik podszył. Co za żenujący typ.

Gość wow wow wowo
duchu idź lepiej spać

Gość Verę też powinni zaprosić
Duchu, naprawdę wystąpisz w telewixji?

Gość xaz
Zgadzam się z tym, że Perwersja i Dark, ale nie wiem kto to jest Kolorowa. W jakim temacie ona pisze?

Gość no jak to jaki
"wasze przygody ze zbokolami" tu ja ostatnia widziana :)

Aaa.... Kotki Dwa [ HD ] HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość koorwa duch albo
piszesz na tema albo przestań zaśmiecać topik. Ok?

Tak dla ułatwienia odpowiedniej klasyfikacji uczestników Zboczeniec -> Parafilia (gr. para = obok, ponadto, oprócz i -philia = miłość), zaburzenie preferencji seksualnych (dawniej: "dewiacja seksualna", "zboczenie seksualne", "perwersja seksualna") rodzaj zaburzenia na tle seksualnym, w którym wystąpienie podniecenia seksualnego i pełnej satysfakcji seksualnej uzależnione jest od pojawienia się specyficznych obiektów (w tym osób), rytuałów czy sytuacji, niebędących częścią normatywnej stymulacji; długotrwałe, nawracające, silne, seksualnie podniecające fantazje, seksualne pobudki lub zachowania, które obejmują niezwykłe obiekty, działania lub sytuacje (obiekty nieosobowe, cierpienie lub poniżenie, dzieci lub inne nie wyrażające zgody osoby) i powodują klinicznie znaczącą przykrość lub pogorszenie w społecznej, zarobkowej lub innych ważnych dziedzinach funkcjonowania. W definicjach niektórych parafilii przed słowem "powodują" dodane jest sformułowanie: "osoba działa zgodnie z tymi pobudkami lub" dla umożliwienia w tych przypadkach rozpoznania schorzenia nawet w sytuacji braku przykrości lub pogorszenia funkcjonowania. a w ogóle to wiem, że nie w temacie, ale tutaj jeszcze ktoś coś jarzy może, znaliście? http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE&feature=related piękne!!

Gość nie pracuję jak o nauczyciel
idioto

Gość ex lotem koszacym
Perwersja i Dark zboczone??I kolorowa?Bo....?Jakie sa kryteria kwalifikujace do bycia zboczonym?:o

Gość ex lotem koszacym
Vee;) Moja droga,gdzie ja sie nie szlajalam:o Przypominam o kinie, bo ja w weeken musze do swietego miasta popiertalac:/

Gość ex lotem koszacym
A to wron w Czwie stacjonuje??:D

🖐️ Iskierko, myślę, że zbyt naukowo podeszłaś do tematu. 😴 Wydaje mi się, że autor, pisząc "zboczeniec", miał na myśli raczej nieco lżejsze, "potoczne" i żartobliwe znaczenie tego słowa. Ja osobiście zwróciłam uwagę na pytanie zawarte w poście, a nie na temat. I już nie przeszkadzam w pogaduszkach. 🖐️

Gość lekoman i dusza
Perwersja nie ma takiego okreslenia jak Ja Osobiscie,jest albo Ja albo osobiscie