Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga909

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość olga909

czy bylybyscie w stanie byc na dluzsza mete z chlopakiem, ktory jest skapcem, zaluje na was zlotowki , ale jest fajny macie wspolne tematy, mysli o was itd ale zaluje jak cholera , co o tym myslicie?

Gość michaleeeeeeeeeeek
ja mam wręcz przeciwnie ... chce wyjsc do kina z dziewczyna ... to nie bo w domu mozna za taniej ... chce zjesc w jakims barze albo cos ... nie bo w domu zrobimy to samo ale taniej, bo nie nalicza kozstow roboty ... czasami mnie to tak meczy ... tak samo kupie prezent bez okazji ... to zamiast dziekuje bla bla bla radocha itpp ... pytanie ILE TO KOSZTOWAŁO ? ZA DUZO PO CO ITP; :/

Gość michaleeeeeeeeeeek
olga chcesz porozmawiac prywatnie ?

lookrecji nie sluchaj. ona szuka utrzymanka bo nie ma pracy i studiow... :P wez sie do roboty lookrecja...

Gość olga909
nie wiem co robic... czuje ze wypala sie moje uczucie do mojego faceta... potrafil stac nade mna (majac w kieszeni drobne)i wymuszac zebym to ja zaplacila pare zlotych za szatnie na silowni , i takich glupich sytuacji bylo duzo, czuje ze to mnie upokarza... ja mu potrafilam drogie prezenty kupowac a on pare zlotych nie jest w stanie na mnie wydac... nie rozumiem tego jest mi zle z tym ,proby rozmowy o tym koncza sie na tym ze jestem materialistka, a tak nie jest,kupilam mu wiele drogich prezneotw i nie patrzylam na kase,cieszylam sie ze zrobie mu przyjemnosc...

Gość olga909
dodam ze on zarabia,a ja nie,ja jeszcze studiuje

olga nie masz własnej kasy? nie rozumiem o co Wam chodzi z tą kasą faceta na moje nie powinno się utrzymywać partnera/partnerki

Gość olga909
czy ja pisze o utrzymywaniu? zarabiajacy facet prosi mnie o pare zl na szatnie ( chociaz wiem ze ma drobne w kieszeni)

ale skąd pomysł, że ja się nie uczę, zberezniku? :D pracuję, uczę się, rozwijam artystycznie, wszystko cacy. :classic_cool:

hahahaha jakby sie wydalo ze zbereznik pisze na fotoblogu lookrecji podzielilbym los SOSSSA... hahaha... :D ale ok... :P ;)