Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;'';][[

ciągle go kocham -wyjazda na studia nie pomógł

Polecane posty

Gość ;l;'';][[

Praktycznie kocham takiego jednego od 3 lat.Wszystko w nim bylo super na pierwszy rzut oka podobał się chyba każdej,po bliższym poznaniu 50 % sobie dało spokój bo miał jedną wadę jakieś zaburzenia psychiczne nie potrafił ani nawiązywać kontaktów a jakieś pytanie z nienacka po prostu go zajebiście peszyło nie wiedział co powiedzieć po za tak lub nie mimo że dobrze się uczył do tego był mega przystojny bogaty wysportowany nawet grał gdzieś na poziomie I ligi 3 lata próbowałam na wszelkie sposoby od 2 lat mam obsesje na jego punkcie,gdybym go zobaczyła z inną to nie wiem co bym zrobila na szczęście miał ten zryty beret i gdy jakaś do niego zagadywała czy podrywała to zajebiście się miotał i nic z tego nie było:) W kwietniu tego roku po skończeniu szkoły życie straciło dla mnie sens, myśłam a nawet o samobójstwie.Wyjechałam teraz na studia nikt na roku jak na razie nic taka samo nikogo nie poznałam w dużym mieście ciągle myślę tylko o nim a on nie ma nawet facebooka mam dzisiaj taki dzień ,że świruje

Gość Krzysztof Jerzyna ze Szczecina
Nick masz trudny do wymówienia.