Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkax62

mąż się zainteresowal

Polecane posty

Gość mamaktóraspicałąnoc
U mnie podziałał tak zwany kubeł zimnej wody. Nie wiem do końca czy mój mąż miał inną na oku. Po porodzie wpadłam w depresję i od tego zaczęło się wszystko. Zero rozmowy, czułości o sexie już nie wspone. Wyglądało to tak jakby się zablokował, co chciałam rozmawiac, on nic się nie odzywał albo mówił że jest zmęczony. Dzieckiem nie chciał się zajmowac, mnie pomagac nie chciał wcale. Wieczne awantury i wzajemne zatruwanie sobie życia.Byłam na każde jego zawołanie. Mała się się urodziła on przychodził do domu i spał, bo po pracy zmęczony. Pewnego dnia wrócił z pracy a rzeczy w workach stały popakowane przed domem. Teraz wiem z autopsji, że tak działa rozpieszczenie faceta. Przemyślał, a teraz jest między nami tak dobrze, jak nawet na początku nie było. Przychodzi, przytula, pomaga mi, wiesza pranie. Wraca po pracy, to sam mów bym odpoczęła, on siedzi z dzieckiem. Wystarczyła terapia wstrząsowa. Zobaczył że wszystko może stracic i to zadziałało.

Gość gośćkarcia
Hmm....Czego można było tu się spodziewać...Szczerze mówiąc to większość takich co nie ma pojęcia o danej sytuacji Nie Ani absolutnie nie oczerniam i nie oceniam różnie bywa w danym związku Jedna moja rada Bądź naprawdę czujna i nigdy do końca nie wierz mężczyźnie bo potrafią być chamy a my kobiety do końca ich nie znamy