Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeeeejos

Krwawienie z odbytu

Polecane posty

Gość meeeeeejos

Strasznie sie boje i panikuje boje sie isc do lekarza nie wiem nawet do kogo mam isc. jakies kilka dni temu nie umialam sie wyproznic i przy podcieraniu zauwazylam krew na papierze, wczoraj po wyproznieniu tez, przy tym piecze mnie odbyt swiezo po oddaniu kalu, tak ajkby tam byla jakas ranka i oczywiscie krew tez byla, krew byla nawet wieczorem(pozna noca) jak sie kladlam do lozka sprawdzalam jeszcze na papierze bo taka zestresowana jestem i sie przerazilam, byla krew. nie wiem co robic tak sie boje 😭

Gość wyluzuj masz hemoroidy
kup sobie coś w aptece, jak nie pomoże ci srodek doraźny to idź do lekarza

Gość meeeeeejos
ale przy hemoroidkach leci tylko krew przy podcieraniu? a tu mi leci nawte jak duzo czasu minie od wyproznienia:(

Hemoroidy jak nic, poproś o maść i czopki w aptece, staraj się więcej pić, jeść owoców, warzyw, błonnika :)

Hemoroidy jak nic, poproś o maść i czopki w aptece, staraj się więcej pić, jeść owoców, warzyw, błonnika :)

Gość meeeeeejos
Na pewno dziewczyny ? krew przy hemoroidkach leci tez po wyproznieniu?

Co rozumiesz przez "leci'? Dużo tego jest? Swędzi, piecze, boli, krew przy wypróżnieniu... to hemoroidy. A miałaś tego dnia zaparcie?

Gość M jak Marta
słyszałam ze są nowotwory jelitowe czy jakos tak i boli podbrzósze a jak sie "wyproznia" to włąsnie leci krew. ale to nie znaczy ze Ty to masz, mogłas sie zadrapac paznokciem np i Ci leciała krew

Gość M jak Marta
słyszałam ze są nowotwory jelitowe czy jakos tak i boli podbrzósze a jak sie "wyproznia" to włąsnie leci krew. ale to nie znaczy ze Ty to masz, mogłas sie zadrapac paznokciem np i Ci leciała krew

Gość M jak Marta

Gość M jak Marta
spokojnie, to nic złego, napenwo sie zadrapalas

Gość meeeeeejos
nie boli, nie swędzi, a piecze mnie, jak siedze to tez mnie piecze jakby cos uwieralo. leci tzn nie leci tylko jak"przyloze papier" do odbytu to troszke krwi na papierze zostaje :(

Gość weotj
jeżeli to czysta czerwona krew to nie masz się czym martwić, na pewno jakiś guzek krwawniczy czy hemoroidy kup w aptece Proktim-M maść i czopki , są drogawe zapłacisz razem ok 60 zł ale skuteczne maść ta ma specjalny dozowniczek za pomocą którego wciskasz maść do odbytu lub same czopki wyjdzie taniej

Gość meeeeeejos
dziekuje. Znowu po wyproznieniu czuje jakby cos tam uwieralo w sensie jakby byla jakas ranka, piecze lekko

Gość ulanyyja
up