Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

oficjalna prośba do portalu kafeteria - wpisywać głosy poparcia

Polecane posty

o utworzenie systemu ankiet. mechanizm ten występuje na najprostszych forach internetowych. Ankiete mógłby założyć tylko czarny nick i tylko czarny nick mógłby oddac głos. dyskusja pod ankietą byłaby otwarta i dla pomarańczy. Pierwszy post na którym byłyby wyniki ankiety aktualizowałby się co jakis czas. zakładający wpisywałby pytanie i proponowane odpowiedzi i opcje ile odpowiedzi mozna wybrać, czy jedną czy więcej. byłoby to spore ułatwienie i kafe by na tym tylko zyskało.

Gość sdsdfdffddffg
no fajnie by bylo. ja proponuje tez dodanie opcji "zglos do usuniecia" przy tematach

Tzn piszesz po co, ale przecież i tak kto chce odpowiada tak albo nie, ale byłoby strasznie nudno gdyby nie mozna było sie wypowiadać tylko zaznaczać opcje bez dodatkowych komentarzy :p

dziewczyno:O a jakby byly to bys wnosiła o ich likwidacje???? przeszkadzałoby ci jakby byly ankiety? jak nie to co robisz problem? przecież nie ty bys sie tym zajmowała. nikt by ci nie kazał tych ankiet czytać, zakładać ani brac w nich udziału... x a reaguje zjakbys była zatrudniona w portalu miala dostać dodatkowe zajęcie w ramch tej samej płacy. x z czym robisz problem????? wyraźnie napisane "wpisywać głosy poparcia",

" 10:31 [zgłoś do usunięcia] Z Kokardą Tzn piszesz po co, ale przecież i tak kto chce odpowiada tak albo nie, ale byłoby strasznie nudno gdyby nie mozna było sie wypowiadać tylko zaznaczać opcje bez dodatkowych komentarzy " x przytaj uwaznie pierwszy post w tym temacie. można byłoby sie wypowiadać w ankiecie bo normalnie bylaby dyskusja otwata jak np w tym temacie. kazdy by mogl sie wpisac cokolwiek ...tylko że w pierwszym poscie aktualizowalaby sie ankieta. klikalby czarny nik na jakas opcje i wciskal guzik głosuj i tyle...obowiąkzu by nie było... x ponawiam pytanie w czym widzisz problem??/

:D w takim razie załóż sobie forum tylko dla siebie i sam sie wypowiadaj :D wtedy będziesz mial tylko glosy poparcia :p

nie kumasz trudno:D:D:D tu masz przyklad pytania nadającego się do ankiety wbudowanej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5394746 x zadane proste pytanie : za czy przeciwko. i bylaby opcja w pierwszym poscie zaznaczenia za/przeciwko a pod spodem normalna dyskusja. tylko ze pierzym pocie byloby podane ile osob zaglosowalo za a ile przeciw... x topik zalozylem celu zdobycia głosów poparcia dla tego pomyslu, gdybym chcial poznać opinie to bym założył topik 'co mylicie o prowadzeniu wbudowanej w forum ankiety' czy cos w tym stylu. ... x i poraz kolejny, co ci przezkadza taka ankieta na forum//?? na najprostrzym forum jakie mozna osbie zalozyc amemu necie 5 minut jet opcja ankiety na topikach. tu nima.

dziwna jesteś:D:D:D:D::D: x jakbyś prowadziła akcje zbierania podpisów pod petycją o np przeniesienie oczyszczalni ścieków dalej od miassta to byś wziela ze sobą drugi arkusz zeby mogli się wpisać c co są przeciwni przneiesieniu zeby i oni sie wpisali?:D gdzie tu logika kobieto. nie intereują mnie głosy przeciwne tworzeniu ankiet tylko za tym żeby na kafe to powstało;d :D:D:D: x nie mam problemu z głosami przeciwnymi ;d ale koro o tym moa to jetem cieka czemu jete przeciwna

jest mi obojętne, czy będzie takie coś czy nie. ja nie potrzebuję tego bo po prostu nie zadaję takich pytań, gdzie odpowiedź brzmi tak lub nie. więc wisi mi to za przeproszeniem:P

wyraziłam swoje zdanie, twój temat nie był ankietą! jeśli zadałbyś pytanie w formie: jesteś za czy przeciw, wtedy miałabym problem z odpowiedzią:P

no to wyraziłas, nie zgłaszam postów do kasacji;D tylko ci tlumacze że sbierałem głosy poparcia!!! i twoja opinia miałaby znaczenie n gdybys miała jakie logiczne argumenty przeciw np "nie ma sensu ta proba bo na tym forum ie nie da" albo że "to trudne i kłopotliwe ' bo costam cośśtam :D x a opinia czy jak wolisz zdanie na temat ankiet na zasadzie "bez sensu jetem przeciw bo mi to nie potrzebne ' to sorry ale mało mnie interesują ;D