Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden saaam

Zostawila mnie! Nie wiem co robic

Polecane posty

no to juz cos mamy .Nie spelniasz oczekiwan .Powinna wyjasnic Ci jakie sa te jej oczekiwania .Powinienes miec jasna i klarowna sytuacje jej wyobrazenia o idealnym partnerze.Inna sprawa , ze moze nie jestes w stanie rzeczywiscie spelnic tych oczekiwan, bo np. nie jestes takim typem charakterologicznym , osobowosciowym . Potraktowala Cie dosc brutalnie nie wyjasniajac do konca . Pomysl napisania listu do ojca jest kiepski wedlug mnie. Tym bardziej , ze prosiles o wplyw jego na nia. Ale stalo sie.Odczekaj jakis czas.Nie rob gwaltownych ruchow i popros o rozmowe.Popros a nie wyskakuj z nienacka z bramy :-P Jesli nie bedzie chciala tej rozmowy , to wszystko jest vorbei !!!! Pozamiatane :-(

Gość taki jeden saaam
Wszystko bylo dobrze a pewnego dnia powiedziala mi ,ze juz nie chce tego ciagnac. Dlatego trudno mi uwierzyc,ze to koniec. Mam 34 lata i myslalem ,ze to juz na zawsze. Bylismy para okolo miesiaca. Wiem ze warto o nia walczyc,bo jest wspaniala i pewnie nie do konca pewna swojej decyzji. Wiem,ze czuje to co ja tylko moze sie pogubila.

Gość Jeden z niewielu?
Eleene, ale Ty masz poglądy. Jest mały ,bo chce zemsty , klasą zachowań,czyli miał dać się robić w rogi i jeszcze jej przytakiwać ,bo to według Ciebie jest klasą. Robienie z innych idiotów, to ma być dla Ciebie klasa? Nie mieszaj człowiekowi w głowie,że ktoś go w jakiś sposób wykorzystuje ,a on ma spokojnie się z tym pogodzić , bo to jest klasa!!!Dziewczyna robi go w bambuko ,a on ma spokojnie na to patrzyć jak ona go krzywdzi? Może jeszcze jej z tej okazji ma wpłacić z 1000zł na waciki? Żenada

Gość taki jeden saaam
Ona nie chce rozmawiac wogole. Mam jej dac spokoj , tylko to mi powiedziala. Czuje sie fatalnie. Ojca prosilem,bo szukam juz wszelkiej drogi zeby ja odzyskac.

Gość taki jeden saaam
Bylismy krotko ale wiazalem nadzieje z nia. Pokochalem ja calym sercem. Ona mowila,ze to za szybko na takie wyznania. A pozniej po prostu odeszla.

Gość Wiedźma Hogata
"byliśmy parą około miesiąca" HAHAHAHAHAHAHAHAHA znowu dałam się nabrać trollowi z Kafe, eh

Gość takiLesioZkrk
A może ją zraniłeś? Opisujesz tu tylko jej winę, a gdzie twoja? Jest jakaś? Jeżeli powiesz nie to nie uwierzę.

Gość tdjfkgkgk
No kurwa chlopie!! Taki stary chuj a taki tepy!! To co? Ma byc z toba,bo ja kochasz? Ludzie sie spotykaja,rozstaja. Szukaja tego co dla nich dobre. Miala cie zobaczyc i od razu isc do oltarza? Moze cie poznala i stwierdzila,ze nie chce takiej osoby! A nachodzenie ja zglosilabym na policje,gdybys ty napisal list do moich rodzicow,zajebalabym cie. Idiota zenujacy. A co z praca? Nie masz pracy??

Gość taki jeden saaam
Czasem niewazne ile sie jest. Czas nie ma znaczenia. Dlaczego mnie naskakujecie? Pracy nie mam, bo ciezko znalezc w moim miasteczku.

tak wlasnie uwazam .Zemsta jest dla BOGOW, a nie dla nas maluczkich.Nigdzie nie napisalam, ze ma dawac jej 1000 zl na waciki, zreszta chlopak o tym nie pisze wcale jakoby ja finansowal. Kobieta ma prawo odejsc .Wolno jej.Wolno i mezczyznie , jesli nie widzi sensu ciagniecia tego zwiazku. Jak wyobrazasz sobie adwersarzu zemste : latanie pod jej blokiem z toporkiem i wykrzykiwanie, a moze ma ja wziac na kolano i tylek zbic ? Nie oslabiaj mnie . Brzydze sie zemsta . Jesli autor nie moze spokojnie uzyskac wyjasnienia , to nie pozostaje nic innego, jak przejsc do porzadku dziennego . I uszanowac jej decyzje -ona nie chce GO. Widocznie to nie byla MILOSC na cale zycie.

Gość taki jeden saaam
Ja jej nie utrzymuje. Pisalem,ze nie mam pracy od jakiegos czasu, to raczej ona sponsorowala wyjscia.

Gość taki jeden saaam
Ja jej nie utrzymuje. Pisalem,ze nie mam pracy od jakiegos czasu, to kna sponsorowala wyjscia.

Gość taki jeden saaam
Z mojej strony jestem pewien, ze to prawdziwa milosc. A ona moze jeszcze nie wie albo nie moze w to uwierzyc.Z zycia wiem,ze czasem mezczyzni moga sobie "wychodzic" wzgledy u kobiety.

moze przestala wierzyc w Ciebie, ze bedziesz zaradnym facetem , moze nie chce wlasnie .... sponsorowac wyjsc. Dam Ci rade dobra.Zamiast plakac nad odchodzaca kobieta , skup sie maksymalnie na sobie.Szukaj pracy, wyjedz za nia , jesli nie mozesz nic tu znalezc. Nic tak nie dodaje uroku i seksapilu mezczyznie , jak zadowolony z siebie i swojej sytuacji zyciowej facet.

Gość taki jeden saaam
No wlasnie cale zycie mam pod gorke. Jej to nie przeszkadzalo, nigdy sie nie skarzyla ze musi zaplacic. Czyli jest hipokrytka,ze nie powiedziala mi o tym,ze chodzi o pieniadze? Stalej pracy nie mam od 3,5 roku. Wyjechac nie wyjade,bo opiekuje sie chorym ojcem i mieszkam z nim.

Gość taki jeden saaam
Problem jest taki,ze nie moge sie niczym zajac,mysle o niej. Na niczym sie nie skupiam. Ciagle chce mi sie plakac i placze. To silniejsze ode mnie. Tak bardzo ja kocham.

opieke nad ojcem mozna zlecic innej osobie ( chocby opiekunce ) .Ty powinienes stanac zawodowo na nogi.Jesli zapracujesz na siebie , to i na opieke tez . Nie mozesz plakac nad rozlanym mlekiem , Ty musisz stanac wreszcie na nogi . Nie napisalam o dziewczynie hipokrytka.Nie znam jej i nie ona mi opowiada swoja wersje. MIlosc nie musi byc tylko jedna jedyna .Milosci jest wiele i musi ona laczyc DWOJE ludzi . Zycze Ci owocnych przemyslen, mniej skolatanego serca i duzoooo sily, by stanac finansowo na nogi. Twojemu tacie zycze poprawy zdrowia.

Gość takiLesioZkrk
Moze ona myslala, ze sie zmienisz? Wezmiesz sie w koncu za siebie. Zobaczyla, ze nic z siebie nie dajesz, a ciagle bierzesz.

Gość Wiedźma Hogata
Trollu a z czego zżyjesz jak od 3,5 roku nie masz pracy?

Gość taki jeden saaam
Tato ma rente i tak zyjemy,ja czasem lapie jakas fuche. Duzo mi nie potrzeba do zycia. Nie pale,nie pije, jadam skromnie. Nie nazywaj mnie trollem , ja cie nie obrazam.

Gość taki jeden saaam
Wiem,ze nie spotkam juz drugiej takiej dziewczyny. Jest niesamowita i przy niej czulem sie wspaniale. I co zlego w tym,ze ktos kto ma wiecej pieniedzy pomaga?

Gość taki jeden saaam
Przeciez jak bym znalazl prace to ja bym placil tez.

Gość Wiedźma Hogata
żaden z ciebie materiał na meza. nie wiem czy jakas kobieta chciałaby faceta bez pracy, do tego lekko stukniętego. swoja droga niezle sobie wymysliles zycie z nia na jej koszt:) po MIESIACU najwyraźniej zorientowala się ze nie masz jej nic do zaoferowania, powiedziała wprost ze nie spełniasz oczekiwań, wiec jeśli to milosc jak twierdzisz, to weź się za siebie, znajdz prace i pokaz jej ze warto dac wam szanse, a nie bombarduj sobą, listami, wyznaniami i roszczeniami jak psychol.

Gość Wiedźma Hogata
jeśli per troll ci ubliza to sorry :D

Gość taki jeden saaam
Dziekuje ci Eleene z calego serca za cieple slowa. Wlasnie napisalem do niej kolejny list. Moze przemysli to jeszcze i znow bedzie jak dawniej.

Gość taki jeden saaam
Dziekuje ci Eleene z calego serca za cieple slowa. Wlasnie napisalem do niej kolejny list. Moze przemysli to jeszcze i znow bedzie jak dawniej.

Gość taki jeden saaam
Myslisz,ze jak znajde prace to wroci?

Gość kalinka maja nm
O JA!!! CO ZA PALANT!! Nie rozumiesz,ze ona cie nie chce ciolku? Jak mozna komus tak zatruwac zycie,jak ty jej???!! Ze tez takie wynalazki laza po swiecie :O

Gość twki jeden saaam
Dlaczego stukniety? Bo zakochany jestem po prostu?

Gość taki jeden saaam
Widze,ze juz ktos sie zabawia moim kosztem. Ale odnosnie tego ze jestem stukniety to moge wiedziec dlaczego tak piszesz o mnie? Nie znasz mnie.