Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaaaaaaaaartaaaaa89

czy z jednorazowej przygody może wyniknąć wielka miłość??:)

Polecane posty

Witam. Napiszę w skrócie. Poprzedniej soboty w klubie poznałam bardzo przystojnego faceta. Bawiliśmy się razem, wypiliśmy kilka drinków no i wyszło tak, że wylądowaliśmy u niego... Był to mój drugi facet w łózku, z pierwszym byłam 5 lat ale związek się rozpadł nie spodziewałam się w sumie po sobie takiego zachowania no ale jego urok osobisty nie pozwolił mi się oprzeć :P Rano obudziłam się, jego nie było w łóżku, ubrałam się, patrzę a on robi śniadanie... kazał mi wracać do łóżka chociaż już chciałam isć do domu. Była niedziela, ja miałam wolne w pracy on też co prawda studiuje zaocznie ale odpuścił sobie zajęcia, zjedliśmy to śniadanie w łóżku, cały czas żartował uśmiałam się z nim jak nigdy w życiu, wykąpaliśmy się razem, znowu seks... potem oglądaliśmy telewizję, robiliśmy razem rosół, odwiózł mnie ok 17 do domu po czym o 20 zadzwonił czy nie miałabym ochoty wyjśc na piwo z nim i z jego znajomymi... Tak minęła niedziela, poniedziałek cały dzień pisaliśmy smsy, wczoraj zaprosił mnie na kolację, nocowałam u niego ale tylko po prostu przegadaliśmy całą noc... opowiadaliśmy sobie i te poważne rzeczy i te mniej poważne a potem zasnęliśmy przytuleni. Najbardziej podobał mi się poranek kiedy biegał po całym mieszkaniu z rozmierzwionymi włosami a ja robiłam mu śniadanie bo zaspał do pracy...:D W naszych wiadomościach padają słowa typu "Żabo" "kochana" "mój drogi" a znamy się dopiero kilka dni... nie wiem co się dzieje..

Gość b b x f fh nhfh
co się dziwić złapał gościu darmową dziwkę

Oczywiście, że z takiej przygody może coś być. Opowiem Ci o mojej, spotkaliśmy się w pracy, po kilku dniach odwiózł mnie do domu, po nastepnych kilku poszlismy na całość, po tym pierwszym razie postanowiliśmy oboje, że to tylko taka przygoda, oboje byliśmy w związkach, po następnych kilku razach powiedziałam do niego, żeby tylko się nie zakochał. Od 10 lat jesteśmy razem ;-) od 6 mieszkamy wspólnie. I powiem Ci że jesteśmy ciagle tak samo zakochani jak na poczatku

Gość hslfafa
On porucha i zostawi. A ty jeszcze mu śniadanie robisz, głupia jesteś, no ale nie każdy musi być mądry :classic_cool: 🖐️

Gość gry hrrrrrrrrrryyyy
a co zazdrościcie jej ??:)

Gość gry hrrrrrrrrrryyyy
hslfafa On porucha i zostawi. A ty jeszcze mu śniadanie robisz, głupia jesteś, no ale nie każdy musi być mądry widziałam twój wipis żeby założyć ligę prawiczków gratuluję :D

Gość SeSz
Przyfarciło się facetowi, nie powiem ...

Gość traffka24
ja kiedys poznalam jednego faceta na dyskotece , podobal mi sie nieziemsko ale niestety bylam na haju , on byl zupelnie trzezwy , cala impreze sie razem bawilismy , calowalismy i przytulalismy , chcialam go nawet gdzies zaciagnac ale on nie chcial , o 4-tej nad ranem kolezanka wziela mnie do domu -po 2 godz on juz do mnie dzwonil .... fajnie sie nam gadalo , pisalo , spotkalismy sie kilka razy ... on sie bardzo zakochal , ja niestety nie , bardzo go skrzywdzilam , ale jak widac nawet w klubie mozna poznac miłość :P wiec moze akurat

Gość fsdfdsf
Co to w ogóle znaczy "on porucha"? Przecież kochają się ze sobą dwie osoby, dwie osoby mają z tego przyjemność i obie tego chcą.

Gość jasna cholera*
I myślisz, że zajebisty koleś poznając doopę w klubie, posuwa ją i ma wiązać z nią swoją przyszłość? :) Nie licz na to.

Gość dfhjrtyytyuyuy
musicie się pzonać ale myślę, że może coś z tego być :)

Gość jasne, że możliwe
mam przykład w domu. Spodobał mi się facet na jednorazowy numer. pasowało mi ale potem miał być eot. A ten wracał jak bumerang. No nie dał się pozbyć normalnie. Jak rzep.Tak się przyczepik, że od 9 lat jesteśmy razem i wychowujemy dwójkę dzieci :-) do dziś się obrusza jak mówię, że wyrwałam go na jeden raz i mi się nie udało :-D

Gość dfhjrtyytyuyuy
a piszecie cały czas???

Gość julia mcenney
tak szybko,tak nagle,tak intensywnie.....zaczynaja sie zwiazki toksycznych facetow,one sa bardzo trwale,na lata i wyniszczajace...czas pokaze,ale po tym co piszesz,to przekonasz sie co z twojego lovelasa wylezie

Gość dfhjrtyytyuyuy
julia mcenney fdlaczego tak sądzisz???

Gość Jaka to jest schizofrenia
przespać się jednorazowo z facete,co byłoby dla obojga przyjemne i od razu wkręcać sobie związki miłość.A skąd ty wiesz,czy cokolwiek jest między wami.Ludzie się potem dziwią,że jest przemoc domowa,zdrady.Albo nie sypiaj z przypadkowymi facetami,albo rób to dla przyjemności,ale nie wkręcaj się jak schizofreniczka.

Gość egzekutor_0000
Maaaaaaaaaartaaaaa89 wez odpowiedz sobie na pytanie co on i 90 procent facetów mysli o kobiecie która puszcza sie z facetem na pierwszej randce, nie to nawet randka nie była, chciałaś przeciez żeby cie przeleciał tak ? Ja powiem ci tak, dla mnie ktos taki jak ty to byłaby fajna dziewczyna na szybki numerek ale w zyciu bym jej nie potraktował powaznie jak bym zobaczył że od razu ze mna poszła do łóżka, to nie jest materiał na dziewczyne a juz na pewno nie na żonę, wiesz że jesteś zwykłą dziwką ?

Gość julia mcenney
to nie ja tak sadze,to opinia pschologow i terapeutow,ktorzy wyciagaja pozniej kobiety z potwornych dolow i pomagaja zyc po tak ciezkich przezyciach jakie serwuje toksyczny partner

Gość Jaka schizofrenia to jest
A jak facet się wkręci w twoje wkręcanie się w miłość,a tobie się odwidzi,to kopniesz go w dupę.

chciała się przespać to jej sprawa,nie obrażajcie jej,ale chore jest wkręcać słowo miłość,w coś co nią nie jest

Gość dfhjrtyytyuyuy
:D ja pierdole nie mogę z tego forum :D przespał się z nią i piszą, jest toksyczny ona jest dziwką i ma schizofrenię :D Chyba wybrałaś nie za dobre miejsce na rozmowy na taki temat :)

to nie są zdrowe obajwy,przespać się z kimś dla przyjemności i od razu włączać sobie film,czy to jest miłość

Gość jaka to jest schizofrenia
a co na to wskazuje,że to miałaby być miłość