Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trefghdalk

Rossmann czy to tel z pracy - hm?

Polecane posty

Gość trefghdalk

Witam. Chciałam się zorientować czy któraś dziewczyna co pracuje w Rossmannie pamięta z jakiego numer do niej dzwonili jak składała dane na ich stronie w sprawie pracy? Bo dziś miałam połączenie nie odebrane od takiego nr 426 *** 591. A na stronie Rossmann podobne są lecz końcówka inna. Prosiłabym bardzo o odpowiedź z góry dziękuje. Pozdrawiam.

Gość trefghdalk
Litości dziewczyno ;/

Gość trefghdalk
Nie do Ciebie to było.. Tak oddzwonię jak narzeczony wróci nie długo bo ja mam niestety konto zablokowane.

Gość trefghdalk
Nie do Ciebie to było.. Tak oddzwonię jak narzeczony wróci nie długo bo ja mam niestety konto zablokowane.

Gość trefghdalk
kretynko wez sie za mnie nie podawaj dobra??? ;/ co za ludzie na tym forum.. okropnosc

Gość tak jak nie cierpie podszywów
tak pierwszy raz się z nimi zgadzam. Sama jesteś kretynką że takie topiki zakładasz. Myślisz że Rosmann ma jeden numer na całą Polskę ? Myślisz że ktoś obcy będzie się zajmował takimi pierdołami jak wyszukiwanie tobie numeru bo masz konto zablokowane a twój fagas przyjdzie dopiero wieczorem ? Nie bądź śmieszna. Doładuj sobie konto sępiaro a nie truj na forum

Gość trefghdalk
Nie obchodzi mnie kim jestes.. Nie wim dlatego pytam, a za to nie karaja.. a czy ja komus kaze wyszukiwac numer? pisalam o tym? pytam aby czy ktos sie orientuje.. a ja ci ten temat przeszkadza bo uwazasz ze piedola to po co sie tutaj udzielasz? zostaw to dla siebie.. a fagasa masz chyba ty.. nara! nie pozdrawiam..