Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demonica27

muzyka do seksu

Polecane posty

nie wiem jak w Zakopanym, ale u nas na pomorzu w biedronce są ochroniarze jeżeli można ich tak nazwać :P Ochroniarzami :P:P:P:P

Lubisz jak jest mocno ściśnięta silnymi łapami? A klapsy w dupę w trakcie bzykania? Albo mocne rozchylenie do minety? :-) Nie jestem wielkim fanem anala, ale pośladki to bym Ci rozerwał na strzępy, bo w trakcie mocnych uderzeń biodrami dostaję napadu agresji i muszę gdzieś to wyładować :-)

Wiesz, ze nic tak na mnie nie dziala jak meskie, silne rece? Dlatego tak zwracam uwage jesli ktos cos na ten temat pisze. W sprawnych, silnych dloniach sprawne silne palce i uwazam, ze nic tak nie rozpali kobiety jak wlasnie zdecydowany, meski uscisk lub porzadna palcowka ;) Niestety malo takich sprawnych 🖐️🖐️.

Gość ehhh zycie i tak kazdy predzie
j czy pozniej zdradzi partnera ot chocby mentalnie,szkoda zielona, że wcodzisz w dyskusje z andro bedac w zwiazku.qrwa gdzie te kobiety ktore nigdy,przenigdy nie dadza sie zlamac???????:(czy nie ma juz tych prawdziwych kobiet,pozadanych:(sa tylko te "łatwe"albo"troche mniej łatwe" a gdzie te ktore nigdy,przenigdy?:(

Zielona, moje łapy potrafią dobrze sponiewierać. Dobra palcówa i zabawa ze szparką połączona z minetą to coś zajebiście podniecającego. Z mojej strony nie ma to nic wspólnego z delikatnością. Lubię używać siły, kiedy kobieta zaciska uda a ja muszę się tam dostać :-) Dostaję wtedy napadu i z wściekłością atakuję :-) A cycki... mniam. Lubię mocno ścisnąć i wsysać do ust sutki z siłą odkurzacza :-)

Gość no to widac androgen
ze malo znasz sie na kobietach,bo nie ma nic bardziej drazniacego w negatywnym tego slowa znaczeniu niz ssanie z sila odkuzacza sutkow:(z sutkami trzeba delikatnie ale stanowczo na pewno nie agresywnie bo boli:(

A to zależy. Są kobiety, które mają bardziej wrażliwe, a są takie, które mniej. Nie wszystkie reagują tak samo. I są momenty, kiedy można mocniej possać a są takie, kiedy to drażni i trzeba odpuścić :-) Są takie kobiety, które podniecało ściśnięcie ich z całej siły. A w trakcie bzykania nie kontroluję się zupełnie i to musi być na prawdę mocne. Różnie kobiety reagują :-)

Gość a co ty jestes baba
ze wiesz? jeszcze powiedz mi jak mam sobie robic palcowke zeby bylo mi dobrze?znawco:)uwielbiam jak faceci wypowiadaja sie na temat kobiecych doznac i odczuc:) suty to wrazliwe miejsce tak samo wrazliwe jak lechtaczka(oczywsicie odkryta,jesli wiesz jak odkryc lechtaczke)prog bolu to zupelnie inna bajka🖐️

A ty się wypowiadasz za wszystkie kobiety? Nie lubisz, więc żadna nie lubi? Ściskałem i ssałem więcej sutków niż Ty, więc jednak coś wiem.

Gość a skad wiesz czy nie jestem le
bijka? i to ze masz takie bogate doswiadczenie w sciskaniu sutkow to nie wiem czy powod do dumy? moze kolejnej zdobyczy nie mow ile to juz ich sie nasciskales tak z dobrego serca radze🖐️

Mnie akurat srednio podniecaja pieszczoty cyckow...moje sa malo wrazliwe wiec potrzebuje raczej zdecydowanego, mocnego scisku ;) Ale sa ponoc kobiety, ktore potrafia dojsc od pieszczot sutkow ;) To tak jak z sexem, niektore wola delikatny inne ostry ;)