Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 24, 2012 http://www.luxlux.pl/artykul/wspolczesna-wirtuozeria-odtwarzanie-czy-tworczosc-23541 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co ja tam;;) Napisano Październik 24, 2012 wg mnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaprzyjaźniona użytkowniczka Napisano Październik 24, 2012 daleko ci do niego ale nadrabiasz dywanem na ścianie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bimsalabim:) Napisano Październik 24, 2012 przystojny,ale nie w moim guscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 24, 2012 komenty takie pod fotami w linku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Październik 24, 2012 Przy Tobie dywan, to on jest Bogiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolorowego dnia Napisano Październik 24, 2012 nie aż tak przystojny ale ma w sobie to coś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bimsalabim:) Napisano Październik 24, 2012 to sa komenty panienek w stylu Paris Hilton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pseudonimpseudo Napisano Październik 24, 2012 CU DO WNY!!! totally sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adsadsa 0 Napisano Październik 24, 2012 Jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ererrrttyy Napisano Październik 24, 2012 chodzi o tego blondyna w dlugich wlosach? przeciez to jakis ochlopus, spodnie mu spadają, wlosy moglby obciąż i podciagnac spodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pseudonimpseudo Napisano Październik 24, 2012 oj nie przesadziłam, ma sexi zdjęcia, jest zrobiony ale nie nadrobi tego czego nie ma, oprocz tego jest skryzpkiem, teraz nawet muzycy klasyczni robią się na rockstars i to jest okej. tu o wiele gorzej, wrecz oblechowo: http://www.luxlux.pl/artykul/wspolczesna-wirtuozeria-odtwarzanie-czy-tworczosc-23541/galeria_10#artGallery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no sucho ma ta palma, no 0 Napisano Październik 24, 2012 na pewno przystojniejszy od 99% facetów w naszym kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdziwiona na maksa Napisano Październik 24, 2012 Jest przystojny, nawet bardzo.Ale wg mnie tylko na obrabianych fotach.Na zdjeciach z imprez, oraz zbliska nie wygląda aż tak cudownie. Ale ma coś w sobie co przyciąga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no sucho ma ta palma, no 0 Napisano Październik 24, 2012 nie nosi spodenek na kolano, podciągniętych pod kolana białuch skarpet i klapków lub adików - jest OK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trejsi Napisano Październik 24, 2012 brzydki, ma dziwny zarost, jakby go sobie namalowal olowkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Październik 24, 2012 masz ryze okropne wlosy i biala cere,do tego wieszasz dywany na scianach z niemyta posciela sklebiona od stu lat,ten facet nie jest w moim typie( pewnie to jakis aktor),ale ty to porazka fizyczna..ale i umyslowy debil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejtan twórca kafeterii 0 Napisano Październik 24, 2012 Rudy żydku, zabujałeś się w nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trejsi Napisano Październik 24, 2012 otulona kotami, moze pokaz swoje zdjecie co? zaloze sie ze na twoj widok konie sie plosza i ziemniaki w piwnicy gnija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 24, 2012 nie tylko spotkalem z opinią że to mega ciacho i w ogole:D i chcialem sie zapytać was o zdanie:D x otulona kotami :D:D:D::D;D;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 24, 2012 "ten facet nie jest w moim typie( pewnie to jakis aktor)" :D:D::D otulona jak zwykle czytanie ze zrozumieniem 10/10:D tak to aktor w linku wyraźnie o tym napisano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
7snack 0 Napisano Październik 24, 2012 Uwielbiam jego interpretację "Lata" z czterech pór roku Vivaldiego. Ale z twarzy jakiś taki... ta żuchwa mi nie odpowiada za bardzo. On jest też modelem poza byciem skrzypkiem, może dlatego do mnie to nie przemawia- jest taki jakby za bardzo "wystylizowany", no, trudno mi opisać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otulona_kotami 0 Napisano Październik 24, 2012 jakis zyeb na topie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość markiza33 Napisano Październik 24, 2012 szata nie zdobi człowieka coś o tym wiem rysy twarzy całkiem całkiem ale brat pit o wiele przystojniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej tu mus byc Napisano Październik 24, 2012 lepiej wiesz gdzie..pianino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość typ jak typ Napisano Październik 24, 2012 chlop ladny ale sie oszpeca ta jajecznica na glowie, mogl pozostac przy naturalnym kolorze wlosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach