Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlaaajnaa

Sala z orkiestra czy restaurracja z dj????

Polecane posty

Gość weselnik 41.
Juz wiele widziałem zespołów i dj i z cała stanowczością twierdzę ze wesela z zespołami sa zdecydowanie zywsze, weselsze i oddaja klimat jaki powinien być na weselu., nawet nie widzę sensu dyskusji.

Gość weselnik 41.
No i jeszcze jedno, na jednym z wesel tylko Pani młoda chodzac do gosci zachwalała w kółko swojego dj, nawet nie widząc ze parkiet jest ciagle pusty, a to moi drodzy powinni chwalic goscie, a prawda jest taka ze wszyscy narzekali i wesele skończyło sie przed 2.

Gość wesele 20142014
Damascenka jak zwykle wszystko wie najlepiej nie masz pojęcia ile płacę za tą grupę, bo jest cholernie droga, ale tak jak pisałam, nie lubię zespołów

Gość worek kartofli
najlepsza na wesele jest striptizerka

To jedyne pozytywne" zastosowanie" weselnego dj-a w postaci kobiety striptizerki.Męska część weselników z całą pewnością poparła by taki eksperyment:)Muzyka to tylko marne tło,bez użycia rąk nóg i ust:)

Gość worek kartofli
niektóre wokalistki tez są fajne,mini ubiorą,dekolcik odkryją,jak się nachylą to widać co nieco,tylko szkoda że większość panien młodych woli zespół tylko w składzie męskim

"Damascenka jak zwykle wszystko wie najlepiej" xxx Oczywiście. I radzę ci, żebyś to zapamiętała. Co do twoich wydatków, to zapewne były i tak mniejsze, niż moje :D Zatem... Nie chwal się, niunia :)