Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlaaajnaa

Sala z orkiestra czy restaurracja z dj????

Polecane posty

Gość ewlaaajnaa

Coraz więcej par decyduje się na restauracje i dj zamiast orkiestry. Jednak dużo osób uważa, że porównując zabawę na takim ,,wiejskim" weselu na sali a w restauracji to sala wypada lepiej i goście lepiej się bawią...A wy macie jakieś doświadczenia w tym temacie???? Na których weselach bawiliście się lepiej?

Gość qwqrwwrtqwr
po pierwsze, to dj może bez problemu grać na sali weselnej, a zespół w restauracji, więc nie wiem dlaczego zrobiłas takie dziwne rozgraniczenie. zależy jakich masz gości. ja ostatnio byłam na weselu z dj-em i wszyscy bardzo chwalili muzykę i to że nie ma biesiadnych piosenek ani tych wszystkich żenujących zabaw[było tylko rzucanie welonem]. ale to zależy jakich ludzi zapraszasz.

Gość sylwia.28
Z kiklunasu wesel na którym byłam to tylko dwa razy był dj reszta to zespoły, wiec gdybym miała wybierac to zdecydowanie lepszy zespół nawet nie ma co porównywać. ja miałam w restauracji i tez miałam zespół, zreszta rób jak chcesz.

Gość Kolejny temat
kolejny juz śmieszny temat na bank załozony jest przez dj-a.

Gość kgtayzza
no tak, nawet w Warszwie tez jest wiele wiejskich luksusowych sal . Czy ty myslisz czasami?

Zaraz,zaraz!!!!Wesesle z orkiestrą to nie zawsze wiejskie wesele,to jedno,a to drugie to jak chcesz dj-a to w sytuacji,gdy masz przyjęcie weselne na "dzieści "osób.:)Większe wesele z dj-em to nie-to.A dlaczego???bo to widać:)

Gość dorociczka
Nie spotkałam się zeby na weselu był dj,słyszałam ze jak małe wesele lub przyjęcie to biorą dj,byłam na weselach od 80 osób

Gość marcysia,f.
Jak chcesz robic wesele z klasa to ddo mnie tez przemawia zespół, chyba ze ktos robi przyjecie 30 osobowa to moze byc dj.. chociaz spotkałam sie z takim człowiekiem orkiestra który grał na keyboardzie i spiewał i było super i tez nie drogo.

Gość się nie zgodzę
właśnie jestem po weselu (swoim) z dj-em i mimo najgorszych obaw zaryzykowaliśmy i było świetnie. Dużo zależy od ogólnych nastrojów na imprezie i samego DJ-a, czy umie je wyczuć.

Gość gość
ja chyba jestem staroświecka bo osobiście wolę wesele na sali i orkiestrę. sama miałam właśnie takie wesele. Co prawda nie byłam jeszcze na weselu z Djem, ale wydaje mi się, że te wesela gdzie jest orkiestra są lepsze.

Gość smutna_frania83
a czemu wesele z kapelą/zespolem/orkiestrą sa lepsze???

ja jednak stawiam na tradycyjne wesele, mimo że bierzemy DJ i wodzireja. wodzirej będzie miał akordeon i będą te weselne przyśpiewki przy stołach. do tego będę prosiła o puszczanie najbardziej znanych piosenek disco polo, do tego jakieś stare polskie przeboje, lata 70, 80 i 90, żeby kazdy z gości znalazł coś dla siebie. wesele robimy w karczmie, nie lubię wystawnych sal w ekskluzywnych restauracjach czy hotelach. może się to komuś nie podobać. ale tak planujemy, bo wiem, że goście nie będą się dobrze czuli przy jazzie

Gość straooonika
do smutna frania,kapela a zespół to duża różnica

Gość smutna_frania83
dla mnie zespol grajacy na weselach a kapela grajaca na weselach to jedno i to samo, mozesz wytlumaczyc roznice jeśli ją widzisz???

Myślę, że zdecydowanie standardowa impreza weselna, czyli orkiestra i sala weselna:) Jeśli jest dobre towarzystwo, dobra muzyka...i nie ma co oszukiwać trochę procentów to zabawa gwarantowana. Takie wesele się zawsze na długo pamięta:)

Gość wybitny mędzrzec
jak wesele to tylko z zespołem /kapelą/ "Nawet najgorszy zespół jest lepszy od najlepszego dj-a"

Gość kelner z B.
Zaden najlepszy dj nie zastąpi zespołu, kazdy zespoł jest lepszy od dj-a.. Ty;e w temacie.

ja tez zawsze miałam takie przekonanie, że DJ nie ma co porównywac do zespołu. ale byłam na dwóch weselach, na których grał DJ i bardzo mi się podobało, bo bardzo fajnie prowadzili

Gość Renkaaa
Sala z orkiestrą!!! Ew, restauracja z orkiestrą, żaden dj nie zastąpi muzyki na żywo.

każdy ma inne spojrzenie na ten temat. uwierz mi, że nie byłaś poprostu na weselu z dobrym DJ. bo każdemu się kojarzy taki gość ze słuchawkami i remiksami najnowszych hitów eski. oni puszczają taką muzykę jaką grają zespoły, tylko że w oryginale. na tym weselu, na którym byłam był właśnie DJ i wodzirej w jednej osobie. super zabawiał gości. moja mama, która od kiedy pamietam zawsze była przeciwko DJ, była zachwycona.

Gość hardware1973
nie ma dobrych dj-ów

Gość Excalibur tryskający Mocą
Proszę pamiętać, że nie każda orkiestra gra na żywo, mimo, że sami jej członkowie wydają się na pierwszy rzut oka być całkiem żywi.

nie rozumiem dlaczego wystawiacie takie jednoznaczne opinie. ja nigdy nie byłam na weselu, na którym mogę powiedzieć, że zespół był super, świetnie grał, zabawiał gości. ale podejrzewam, że takowe istnieją, tylko ja nie miałam przyjemności ich zobaczyć. tak samo jest z DJ

Dj??? no chyba z telebimem za plecami na którym zobaczymy grającą kapelę weselną.

Dj??? no chyba z telebimem za plecami na którym zobaczymy grającą kapelę weselną.

Gość yoohoo
Szczerze proponuje orkiestrę! dj nie jest w stanie rozkręcić imprezy tak dobrze jak typowy wodzirej. Niby wiocha a wszyscy lepiej się bawią przy dobrej orkiestrze!

Gość wesele 20142014
dlatego najlepiej wziąć wodzireja dodatkowo. albo DJ+wodzirej, albo zespół+wodzirej. Ja biorę DJ+wodzirej, bo nie lubię zespołów. I mało mnie to nie kosztuje. Za te pieniądze wzięłabym bardzo dobry zespół.

Gość jestę studentę
"Muzykę w oryginale" to może puszczać znany na całym świecie Dj Winamp, podejrzewam, że nagłośnienie można gdzieś wynająć, na pewno będzie taniej niż wynajmować dj + wodzirej, żeby ten pierwszy puszczał muzykę z płyt, a drugi zabawiał gości ;]