Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Broooker

Mata edukacyjna, prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość Broooker

Jaka mate edukacyjna polecacie? zalezy mi na tym aby miala duzo wiszacych zabawek :)

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Nie warto. Powaznie. Bardziej oplaca sie lezaczek z palakiem z zabawkami niz mata. Albo jakas zawieszka na sufit albo szczeble lozka.

Gość pracuje w miesie
Ja mam dwie. Bardzo polecam fisher price rainforest

Gość Broooker
Mam hustawke z karuzelka, ale sadzilam, ze wlasnie mata to fajna rzecz, dziecko uczy sie chwytac te zabawki, pelzac do lusterka. Ktos sie jeszcze wypowie? Mala ma nieco ponad 2 miesiace.

Gość kuciakuciaa
Moj woli mate odlezaczka. mam tiny love kick and discover.

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Pelzac moze tak samo w lozku. Wystarczy poprzyczepiac rozne zabawki do szczebeli w roznych miejscach lozeczka. Dodatkowo zawiesic cos nad glowa dziecka i masz ten sam efekt. A nawet lepszy, bo lozko jest wieksze niz mata i daje wiecej opcji do manewrow. No ale twoj wybor tak czy inaczej.

Gość jdfhlkskffvv
a u nas też mata była super, a na leżaczku co? tylko leży, na macie za to wygina się w różne strony do wszelkich zabawek

Gość hmmmm nie wiem samaaaa
Ja miałam taką zwykłą, chyba baby-mix. Sprawdzała się, a zabawki z niej do dziś są roznoszone po całym domu;) Mówią, że FP jest dobra:) Jakbym miała kupować, kupiłabym taką, która ma taką jakby burtę, że mi się dziecko poza obręb tej maty nie wydostanie, bo jak mała mi załapała obracanie na boczek i brzuszek, to jej ciągle po pokoju musiałam szukać, bo była wszędzie, tylko nie na macie;)