Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati:***

Co mam zrobić???

Polecane posty

Gość Nati:***

4września na szkolnej dyskotece poznałam fajnego chłopaka.Na drugi dzień rozstał się ze swoją dziewczyną bo ona się dowiedziała że do mnie zarywał.Przez 3,4 tygodnie było cudownie.Lepiej sie poznaliśmy,co chwilę się przytulaliśmy (w szkole). Pewnego dnia poprosiłam go o spodkanie.Ale nie we dwoje ja byłam z 2 kolezanek a on z jednym kolegą.Okazało się że on się we mnie zakochał,poza tym ja w nim też.Po weekendzie w szkole zachowywał się dziwnie.Wogóle ze mną nie rozmawiał,jak go przytulałam to on mnie w ogóle nie obejmował.Aż pewnego dnia powiedział coś mojej przyjaciółce ,ale nie chceli mi tego powiedzieć.Na drugi dzień przyjaciółka mi wszystko opowiedziała.Chodziło o to że ja mu się podobam,ale NARAZIE nie chce mieć dziewczyny.Że chce się pozbierać po swoim dawnym związku. Od tamtego dnia mówi mi tylko czasami cześć i się uśmiecha. Ja go strasznie pokochałam i nie wiem co mam zrobić. :( Koleżanki mi mówią żebym zaczekała do następnej dyskoteki , która bedzie za miesiąc. I wtedy z nim porozmawiać szczeże i otwarcie. Czy to jest dobry pomysł??? Proszę pomóżcie mi ,bo ja już nie wiem co robić :(.

Gość jja pierdooooooooolle
Ty kpisz czy serio tak pytasz?

A w Twoim mailu powinno byc nataliadziECko@tlen.pl

I na dodatek ''spodkanie'' no kurwa

Gość alfajed
i jeszcze '' szczeże'' hahahahha dziecko kup sobie slownik ortograficzny i sie wiecej nie kompromituj

Gość szatynka90
Ach te gimnazjalne problemy...