Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez ksks

poród Bytom

Polecane posty

Gość ja tez ksks

ma ktoś opinie na temat oddziału nr 5?

Gość KrólowaPszółekMajek
Moja bratowa rodzla tam 9 lat temu.poród katastrofa,rodzla 17 h ,nie chcieli jej zrobic cesarki i urodzila syna 4300 gram.nie nacieli jej,cala pekla az do odbytu.To byl jej pierwszy porod,wspomina go nie milo,opieka rowniez.3 lata temu rodzila w TG na trojce,ponoc porownanie ogromne.odradzam.

Gość kikaku
Nie radzę słyszałam same niepochlebne opinie, ja rodziłam w Pyskowicach-zdecydowanie polecam, sale 2 osobowe z łazienkami, super personel!

rodziłam na Goduli, na piątce w Bytomiu i 2 x w Starych Tarnowicach. W Starych Tarnowicach pierwsze i ostatnie dziecko. Położna mnie poznała chociaż minęło 9 lat :D Są tak sympatyczne położne i pięlęgniarki,że żal było do domu wracać, hehe. W Bytomiu tragedia. Przepełnione sale, odwiedziny przy korytarzu gdzie ścisk i hałas, trzymają co najmniej 4 dni, a najlepiej tydzień :o Miałam mieć poród w wodzie - nie załapałam się było zajęte, to chciałam w sali rodzinnej - nie zdążyłam zajęte. Rodziłam w sali w 5 bab jak w rzeźni :o ble Męza co chwię wypraszali, bo jak któraś rodziła to chciała żeby obcych nie było. Też bym nie chciała ;P Na Goduli intymnie, spokojnie na porodówce i po 2 dniach do domu... Bytom wspominam najgorzej (te łazienki myte z oszczędności raz dziennie, gdzie skrzepy walały się po ziemi - będę miała traumę do końca życia :o)

Może komuś się przyda opinia - jestem świeżo po CC w Bytomiu. Jak najbardziej polecam - co prawda wc i łazienka wspólne na korytarzu ale chyba tylko raz się w środku na kogoś natknęłam. Pielęgniarki bardzo pomocne. Duzo osób narzekało na niemiłą Panią Doktor - ale wystarczyło się do niej uśmiechnąć a odpowiadała tym samym :) Jestem bardzo zadowolona - szwy rozpuszczalne, blizna wygląda super, środki przeciwbólowe na każdą prośbę do wyboru, opieka pedagog - wspaniała kobieta która rozwiewała moje wątpliwości i zawsze służyła radą!

Gość cukierniczkapelnacukru
polecam piekary szpital św łukasza. urodzilam tam córke przez cc i teraz we wrzesniu tez tam bede lezec