Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khuo

Łechtaczka

Polecane posty

Gość khuo

Dość intymny temat ale.. Mam dość wielką łechtaczkę. Ma ok. 2 cm i wygląda to troche ohydnie.. Zmarsczone i mięsiste. Jestem jeszcze młoda , a w przyszłości po 18 wstydziłabym się odsłonić przed chłopakiem. Co jestem na basenie , to czuję się niezręcznie bo Ona tak wystaje spod majtek. Mam przez to niedowartościowanie . Co mam robić ?

Gość vcxvcxvcx
ale mineta na tak duzej lechtace wyglada chyba inaczej ? Pewnie przypomina loda , lol

Gość gangam
Dziewczyno, na prawdę sądzisz, że jakaś niedoskonałość może coś zmienić? Chyba żartujesz. Jeśli znajdziesz odpowiedniego chłopaka to będzie kochał Twoją szparkę i całą Ciebie, a niedoskonałości takie jak trochę większa łechtaczka, czy np. duże sutki jeszcze bardziej! Jeżeli oczywiście trafisz na odpowiedniego, a nie na dupka, przypominam. Dla mnie osobiście niedoskonałości są wspaniałe, zwykłe rzeczy nie są dla mnie tak atrakcyjne. Lubię jak coś jest trochę inne, odstające od standardów. Dla mnie taka cipka była by interesująca. Dodam, że jestem w podobnym wieku. Głowa(cipka) do góry!

Gość kiedyś dawali tylko krowie
To nie łechtaczka tylko napletek lechtaczki. Dzieci dzieci... spać!!

Gość ciekawe jak młoda jestes
Że masz takie braki z anatomii :D

Gość przerost lechtaczki też się
zdarza

Gość azsdrtfygujikl
Z łechtaczkami bywa różnie, tak jak i z innymi elementami kobiecych narządów płciowych. Są łechtaczki prawie niewidoczne i prawie niewyczuwalne, a są i takie naprawdę duże, przypominające małe, bo małe, ale męskie penisy. Tak samo wargi sromowe też są różne, i te tzw. większe i mniejsze czy zewnętrzne/wewnętrzne. Mogą być minimalne, a mogą być i bardzo wydatne. Jasne i ciemne. Symetryczne i niesymetryczne. Z tego co mi wiadomo, problem ginekologiczny jest wtedy, gdy kobieta ma, z racji budowy swoich narządów, problemy zdrowotne - to jest zdanie ginekologów. Problemy typu: infekcje, obtarcia, niemożność uprawiania seksu itd. A to czy jej lub jej partnerowi, wygląd genitaliów się podoba lub nie, to jest kwestia psychiki/estetyki/upodobań. Jeśli nie ma problemów ginekologicznych, kobieta powinna się akceptować i nie robić problemów sama sobie, bo wyglądy kobiecych miejsc intymnych naprawdę są przeróżne. A partner kobiety, powinien kochać ją i akceptować, taką, jaką jest :) A wracając ściśle do tematu, uważa się, że im więcej kobieta ma tam ciałka, tym bardziej jest wrażliwa na dotyk, ma więcej przyjemności z seksu (o ile siebie akceptuje i jest akceptowana), a nawet więcej daje przyjemności facetowi.

Gość kopi
taka lechtaczka jest super moja zona ma 1.5 cm uwielbiam ja lizac jeszcze jeden plus szybko dochodzi do orgazmu duze sa ok

Gość Doświadczony prze życie
na kapturku łechtaczki zrób sobie kolczyk (najlepiej VCH). Załóż jakiś ładny, duży kamyk. Będzie on wybijał się przez materiał kostiumu i maskował rzeczywistą wielkość łechtaczki. Inne rozwiązanie to zakładaj kostiumy z grupy mikrobikini. Odsłonięte praktycznie całe piersi będą odwracały uwagę od "dołu".

Gość Fan kobiecego orgazmu
Odpisze, bo pewnie Ci zalezy na opinii panow. Sa faceci, ktorzy szaleja za duzymi lechtaczkami. Do takich i ja naleze.Nie martw sie wiec na zapas. I jak ktos wyzej napisal, glownie liczy sie caloksztalt i drobne niedoskonalosci sa niezauwzane prez nas.