Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna studentka chce pogadac

Nie mam z czego zyc, oplacic rachunkow... Juz nie daje rady

Polecane posty

Gość arya
wiesz moze nic nie moiwl bo bylo to dla niego tak oczywiste, zwracaja napewno - dzis nawet bedac w mc donalds czytalam z nudow ten papierek na tacce i bylo tam o pracy , daja umowe o prace wiec zwrocic muszą. jak bylas hostessa to wysylaj szukaj, rynek pracy teraz wszedzie jest taki sam-beznadziejny ale najbardziej dla tych co wybrzydzają , a co do sponsoringu to moze odloz to na ostatnie miejsce ...

alkoholika- kurde nie wiem czemu poprawilam dobrze napisany wyraz:) chyba mi od tego wszystkiego odbija.

Gość dziwne to to
Ty dostajesz 350 zł stypendium ja 700 zł , matka tylko pracuje a ojciec pracy nie ma. Twój tata chyba ma dobry zarobek,że dostajesz tak mało a jego obowiązkiem jest ci pomóc>

Gość zgrzytac zebami tylko
nie studiowalam bo nie stac mnie bylo , a bylam bardzo dobra uczennica i tak poprostu czlowiek sie marnuje i jest takim popychadlem

sponsoring jest na ostatnim miejscu, bo to jest najgorsze chyba wyjscie:O

Moj ojciec zarabia 750zl, bo pracuje na pol etatu i wszystko przepija:O Niestety mieszka na wsi i ma ziemie na siebie, ktora oczywiscie nie jest ani dzierzawiona ani uprawiana wiec dochodu z niej nie ma.

odezwie sie ktos jeszcze pogadac?

Gość pan byznesmen
mam troche wolnej kasy 🖐️ ;)

Gość pan byznesmen
jak wygladasz, biedna studentko?

brzydka nie jestem ale sponsoring to ostatnia deska ratunku, ze tak powiem

szkoda było wydawac publiczne pieniądze na coś takiego jak ty. nieudaczników i oszustów będących zaraz po studiach na bezrobociu pobierających zasiłki , stypendia a potem nieudacznicy pracy nie umieją sobie znależć. do obozów pracy w pole ich by spłacili dług za studia. a potem niech jadą gdzie chcą - na zmywak, czy gdzie tam .....

przecież zapłatą za studia może być np. udział w eksperymentach medycznych. ile to może przynieść zysków dla kraju.

Gość pan byznesmen
jak sie zdecydujesz, to napisz do mnie, moze cos z tego bedzie ;) help.pomocy@gmail.com

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
weź kredyt studencki

po studiach bede miala prace na pewno, bo od razu zaczyna mi sie staz wiec nie piernicz glupot, ze bede na zasilkach:O O kredycie juz pisalam, ze nie mam zyranta

Gość zzizu
jak widze jaką kase zarabiaja niektore mlode dupencje pokazujac swoje cialo na serwisach z kamerkami to tylko pozazdroscic

Gość jeśli to trudny kierunek
Tzn. sądzisz, że nie uda ci sie połączyć studiowania z pracą na część etatu lub w weekendy nawet uwzględniając możliwość IOS i rocznego rozliczenia przedmiotów tudzież przedłużenia sesji, warunku itp. - to weź urlop dziekański już teraz. Przez rok uczciwie popracujesz, trochę odłożysz, może się podleczysz i na spokojnie wrócisz do studiowania. Stracisz rok, ale lepiej go stracić w taki sposób niż w nerwach przez cały rok martwić się co dalej, a efekt może być taki sam. Tak myślę.

Gość kasienkaabc....
a nie możesz jakoś ulotkami sama siebie zareklamować? no tego sprzątania albo bawienia dzieci?

Gość wwewqewqe
ja bym poszukałam tańszego mieszkania, sama wynajmuje studentom w Poznaniu, i u mnie to koszt max 400 zł z rachunkami, przecietnie ok. 370 zł na osobę wychodzi, juz z netem, mieszkanie jest w gorszym standardzie

Gość Znajdz sobie sponsora
J.w.

Gość gość
Pożyczka dla Każdego http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość weranera
sluchaj nie zalamuj sie. zacznij od prostych rzeczy jak np zmiana dostawcy energii elektrycznej i gazu. zwykle mamy przestarzale umowy i mozna to latwo zmienic i zapewnic sobie trwale oszczednosci bez wyrzeczen. ja polecam ci firme axpo bo sama z ich oferty korzystam i bardzo sobie chwale. to pozwoli ci zaoszczedzic na rachunkach nawet ok. kilkanascie procent miesiecznie - a w skali np roku to calkiem spora kwota! krok po kroku jakos sobie to ogarniesz:)

Gość pudelka992
oszczedzaj! oszczedzaj! oszczedzaj! wcale nie musisz rwac wlosow z glowy. sa proste sposoby. np zmiana dostawcy energii elektrycznej. ja korzysatam z firmy AXPO i pomimo takiego poboru jak wczesniej place duzo mniej!

Gość gość
temat z 2012 roku, ktoś tu podbija starocia, a "biedna studentka" jest już po studiach.