Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emio

Świadek Jehowy

Polecane posty

Gość Emio

zakochałam się w świadku jehowy...ale on nie wie że ja o tym wiem.... jest szalenie ciekawą i miłą osobą...mamy wiele wspólnych tematów.codziennie ze sobą piszemy, zachowuje się jak normalny chłopak i gadamy na normalne tematy. chciałabym wiedzieć czy w związku z tym że jestem katoliczką istnieją jakieś przeszkody w tzw. "chodzeniu" ze sobą... czy to że jest miły znaczy że chce mnie przeciągnąć na swoją "religie". proszę o pomoc......i doradzenie czy warto się w to angażować....

Oczywiście, że warto. To, że są Świadkami, nie znaczy, że nie wolno im się spotykać z osobami innych wyznań.

Gość Łykacie?
Oni nienawidzą Kościoła Katolickiego. Poza tym ich zachowanie jest bardzo dokładnie zaplanowane tak, by przyciągać jak największą ilość osób. Nienaganna prezencja, sposób wysławiania się oni WSZYTKO ćwiczą. Wiem, bo mój brat bardzo długo w tym siedział, aż w końcu przejrzał na oczy :/

Gość trochę za stary
ja znam małżeństwo w którym ona jest świadkiem jechowy a on katolikiem. Z tego co wiem żyje im sie całkiem dobrze razem. Mają dziecko. Jedno drugiemu nie przeszkadza w wyznawaniu swojej wiary.

Gość kocie oczy44
ale jak się będziesz wykrwawiać to licz na siebie :)

Gość Łykacie?
kocie oczy, ważną rzecz poruszyłaś/łeś! Albo lepiej- jak dziecko Wasze będzie potrzebowało transfuzji a KOCHAJĄCY TATUŚ będzie robił utrudnienia...