Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasadada

spotkac sie czy nie?

Polecane posty

Gość asdasadada

a więc tak. pisze z chłopakiem na fb. podoba mi sie, ale nie znamy się osobiście. Widywałam go kiedys. On też mnie raczej kojarzy z widzenia i widział moje zdjecia. tylko ze raz pisał cos w stylu czy lubie umieśnionych facetów, czy zdejme bluzke. ja mówiłam ze nie. a on że nie można sie ze mną pobawić. kolejnym razem znowu mi się pytał czy jestem grzeczna, czy nie grzeczna. Pisałam że tak. a on mi powiedział że jest łobuzem. No i zaproponował spotkanie. A teraz nie wiem co zrobic. Bo jesli chodzi mu tylko o seks? takie coś mnie nie interesuje. Z jednej str chciałabym się spotkac z nim na żywo, zobaczyc jaki jest. Ale sama nie wiem, bo boje się że się okaze zwykłym draniem. tak poza tym wydaje się normalny. Nawet mi napisał naprawde coś romantycznego. Proszę, powiedzcie mi co byście zrobiły na moim miejscu? moze warto zobaczyc jak się zachowywać bedzie na spotkaniu?

Gość asdasadada
prosze co byscie zrobiły?

Gość asdasadada
ciekawe jaki sie okaże...

Gość sepuku
a idz,wiele pewnie nie stracisz

Gość normalna zagubiona w swiecie
Moim zdaniem bedzie fajnie na spotkaniu, na 100% bym poszla, lepiej zalowac, ze sie cos zrobilo niz zalowac ze nie zrobilas - to jest prawda,wiec glowa do gory IDZ :)

Gość ala987
albo olej albo spotkaj i od razu konsekwentnie badz grzeczna dziewczynka jesli jest fajny to postara sie dla ciebie. moze ocenil cie jako niegrzeczna i dlatego tak pogrywa... ale 90%ze zalezy mu na jednym.. z tym ze wydaje mi sie ze jak sie zauroczy faceta i dobrze rozegra to albo on odposci sobie albo sie pstara. nie dowiesz sie jak go przetrzy asz z sexem

Gość asdasadada
pójde, ale się trochę stresuje;p boje się że mu sie nie spodobam, albo coś w tym stylu;/

Gość sepuku
co masz na mysli piszac albo coś w tym stylu;/

Gość asdasadada
miałam na myśli, że sie zestresuje i po prostu sie zbłaźnie

Gość sepuku
a ile masz lat za przeproszeniembo jesli ok,15 to proponuje zrobic przy chlopaku z 30 pompek i bedzie ok a jesli ponad 20, to zastanawiam sie czy nigdy sie nie spotkalas z chlopakiem

Gość asdasadada
21, własciwie to nie mało sie spotykam z chłopakami

Gość jkvjkjvkjbh
idź i bądź grzeczna jak cholera i żadnego seksu bez zobowiazań, jak bedzie chcil tylko bzykć szybko się znudzi

Gość alvaro italo
facet chce Cię bzyknąć , jak mu się spodobasz będzie gadał, że jesteś ładna i komplementował na różne sposoby i będzie dążył by Cię.... bzyknąć. Jak mu się nie spodobasz, a ma ochotę na szybki , łatwy seks to bez komplementów będzie chciał Cię ... bzyknąc. A poza tym nie bądź desperatka , może on nie spodoba się Tobie? Nie bądź łatwa

Gość asdasadada
a to też możliwe, że jednak mi się nie spodoba;) ale póki co czekam aż się odezwie.

Gość asdasadada
a teraz sie nie odzywa wcale

Gość asdasadada
no i nadal sie nie odzywa, pewnie sie rozmyslił. a ja nie bede pisac do niego pierwsza bo powie że jestem natrętna. ja piasałam raz pierwsza, on 3. ale często jest aktywny i nie napisze