Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhgfhd657ehfghdyer74uehff

zostało mi 40 zł na ponad 30 dni - jak przeżyć i nie zachorować?

Polecane posty

wsssddeeddfdddd my w listopadzie nie mamy nic kasy. nie wiem co zerobimy. ja maz i dziecko. Powiedzcie mi jak koorwa dwoje dorosłych ludzi może doprowadzic do czegoś takiego,na dodatek majac dziecko???? JA nie rozumiem takich ludzi!Wiadomo,że nie kazdego stac na oszczędności ale pare złotych trzeba jakos odłożyc ,wiedzac że nastepny miesiąc bedzie ciężki!

Gość ergfwhjki867t5rd
zeby przezyc za 40 zl to bym radzila odwiedzac rodzine w porze obiadowej :)

" hfhgfhd657ehfghdyer74uehff nie kpij sobie - ja mam poważny problem.. dodam, że muszę mieć ok umysł gdyż jestem aktualnie na stażu i od tego jak będę wywiązywać się ze swoich zadań zależy zatrudnienie mnie po stażu... a pracuje oczywiście umysłowo bardzo martwię się, że niedożywienie negatywnie odbije się na sprawności umysłu... ;(" Ale prawdę napisałem:P.Mi glodówka likwidowała nowotwory:classic_cool:.Tu więcej: http://www.glodowka.pl/ :classic_cool:.

Gość ta co ma tylko 40 zl na miesia
Max Zander vel Klaun: napisz coś więcej o tej głodówce ( o ile to prawda). Jakie płyny przyjmowałeś? Brałeś jakieś witaminy itp w czasie głodówki? Jak się do niej przygotowałeś? Jaka była Twoja sprawność umysłowa w czasie głodówki? Miałeś zawroty głowy?

Gość przejdź się wieczorem
w okolice jakiś warzywniaków, straganów, rynku, dużo sprzedawców wystawia warzywa i owoce "gorszej" jakości np. obtłuczone, bardzo dojrzałe. Na pewno coś wybierzesz i przerobisz np na leczo lub zupę ;) powodzenia!

Gość .....gbjk
umieram z głodu